Wyświetl pojedynczy post
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2010, 14:47
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Ja mam jedną generalna uwagę.

Barwy Wisły to czerwony, niebieski i biały. Na strojach meczowych brak niebieskiego, natomiast czerwony jest zbyt jaskrawy. Uważam, że nasze stroje meczowy powinny być upodobnione do strojów FC Barcelony.

Nie ma szans na to żeby nasze stroje były podobne do strojów FCB. Powód? Oni mają w tradycji koszulki w pasy my nie mamy. Jedynie możemy od nich ściągnąć pionowy pasek na koszulce w barwach klubowych jak poniżej spróbowałem pokazać. Co prawda koszulki mają się w większości nijak do naszej tradycji, ale pogdybać zawsze można.

Czerwona koszulka - czyli tradycyjnie. Pionowy pasek w barwach Wisły, niebieski i biały dobrze widoczne, czerwony trochę mniej, ale 2 kolorów być NIE MOŻE!

Koszulka a'la Barcelona. Pasek w barwach dobrze widoczny. Kolor koszulki jednak nie ma nic z nami wspólnego.

Koszulka zgodna z barwami Wisły, nic dodać nic ująć.

ps. możemy gdybać jakie koszulki by ładnie wyglądały itd. ale prawda jest taka że nie mamy wpływu na wzór, dostawce koszulek. Możemy sobie jeszcze pociągnąć taki "pod temat" ale prędzej czy później wrócimy z tekstami typu "dobry materiał, szkoda że herb odpada ale coś tam coś tam" peace!

Z cyklu "spełniamy marzenia użytkownika 'koyoot'"

ps. bardzo, bardzo ***** wygląda z tym niebieskim i moim zdaniem nie powinien nikt myśleć o czerwonym kolorze na domowej koszulce :]
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 14.02.2010 o godz. 19:30.
Odpowiedz cytując