|
Dzis na samym Małyszu 108 zł do przodu, typy na NHL zaraz podam, tylko popatrze na sklady.
edit (wklejam z innego forum) :
No to moje typy na noc:
Carolina Hurricanes - New Jersey Devils (ML)
- analiza dosc prosta. Carolina wygrala 4 mecze z rzędu. Swietna seria jak na ten zespol, ale nie chce mi sie wierzyc zeby byli w stanie pokonac Devils, ktore co prawda ostatnio gra bardzo w kratke, ale powinien sie spiąc przed przerwą olimpijską i pewnie pokonac jakby nie było outsidera ligi.
Florida Panthers - Boston Bruins -
Florida jest ostatnio w fatalnej formie, a Boston wrocil na wlasciwe tory po tej serii porazek. Pokonali Tampe na wyjezdzie, a to jest spory sukces jak na zespol po takim slabym okresie gry.
Calgary Flames - Anaheim Ducks (ML)
nie jestem w stanie wytlumaczyc tego typu, przeczucie.
Detroit Red Wings - Ottawa Senators (ML)
Red Wings ostatnio prezentuje sie bardzo dobrze, z ostatnich 6 meczów wygrali co prawda tylko jeden, ale było to az 5 wyjazdowych spotkan, w tym 3 przegrane po karnych, a pozostale roznicą jednej bramki. Teraz znowu grają u siebie, gdzie prezentuja sie zdecydowanie lepiej niz na wyjazdach. Grają z Ottawą, ktora jest podobym zespołem pod tym wzgledem, u siebie wspaniale, na wyjazdach gorzej. Do tego senatorzy są po niesamowitym wygranym meczu z Capitals, zawsze po czyms takim przychodzi pewne rozprężenie w zespole. Mysle ze walczące o playoffy Detroit powinno zgarnąc komplet punktów przed przerwą, ale na wszelki wypadek, biorac pod uwage czestotliwosc dogrywek w ktorych biorą udział (najwiecej w lidze) podpieram typ ML.
zastanawiam sie jeszcze nad Dallas i Capitals, jezeli ktos ma jakies ciekawe analizy to chetnie przeczytam.
Ostatnio edytowane przez Fuks : 13.02.2010 o godz. 22:54.
|