Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2010, 18:00
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...wyglupial.html

Skorża pogrążył Wisłę i jeszcze domaga się transferów, na które normalnie nie ma kasy, z drugiej strony zastanawia mnie fakt dlaczego Skorża nie zna swojej przyszłości i jak zwykle wszystko odkładane jest na sam koniec... super profesjonalnie zarządzany klub nie ma co :/

ostatnie zdanie tego artykułu mówi samo za siebie...
Może chluśnij sobie wodą w twarz i przeczytaj raz jeszcze co tam jest napisane.

To tak jakbym napisał że nie wyobrażam sobie spadku do 1 ligi (choć czasem myślę że miałoby to sens bo z jednej strony połowa choleryków by się wykruszały z forum, a drugie tyle zrozumiało kilka rzeczy i zaczęło doceniać wygrany sparing nawet z Czarnymi Żagań.)

Z niego kpisz, a sam latasz wściekle po tematach obrażony na cały świat niczym Jola Rutowicz, której zabrano konia wyśmiewając wszystkich pracowników klubu. Od każdego czegoś wymagasz, wklejasz jakieś linki do tranfarmerketów czy jak to się zwie z grajkami w ich mniemaniu wartych po milion euro i oczekujesz efektów.
Żeby móc cokolwiek wymagać trzeba wpierw samemu przyczynić się do poprawy sytuacji choćby poprzez kupowanie biletów na mecze z Odrami czy Piastami.
Nie raz na rok, tylko non stop.

Tylko nie pisz że miejsce zamieszkania uniemożliwia Ci to bo za przeproszeniem **** mnie to obchodzi skąd jesteś.
Bo tym tokiem rozumowania zacznę kibicować hehe dajmy na to Milanowi po czym wjadę na ich forum i napiszę że chcę transfery, nowy stadion i kiełbaskę za frajer i nie stawiajcie mi warunków bo w przeciwieństwie do was mam tą przewagę że jestem z Polski i nie mogę być na każdym meczu, znaczy się w ogóle nie mogę być. I moje zdanie bardziej się liczy od tego, który często musi zrywać się z pracy/ szkoły/ imienin cioci/ itd byle tylko podążyć na wieś z ulokowanym sektorem gości przypominającym klatkę dla zwierząt w imię ukochanych barw.

I już nie piję do Ciebie, bo bez owijania w bawełnę wiemy że jest tu wielu takich, którzy stadionu Wisły na oczy nie widzieli ale najgłośniej krzyczą.
Ostatnio edytowane przez element : 13.02.2010 o godz. 18:22.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..