Cytat:
|
Ponieważ nie dojdziemy do porozumienia zadam proste pytanie - czy ten raport jest Twoim zdaniem normalny i gdyby MSWiA przyjęło założenia tego raportu, czy byłoby to normalne?
|
Nie mam za bardzo ani chęci , ani czasu aby studiować te raporty dogłębnie.
Podtrzymuje jednak to co napisałem na poprzedniej stronie.
Dwa wybrane przez mnie cytaty , są głupie , ale nie rasistowskie , antysemickie , czy ksenofobiczne .
Czy są tam jakieś teksty , które podpadają pod te definicje ? Podejrzewam , że tak.
Czy są tam jakieś teksty , które są nad wyrost przyporządkowane do tych definicji ? Podejrzewam , że również tak .
Raport nic nie wniesie do naszego życia , a myśli jego bohaterów(oceniani pisarze i publicyści) odejdą w zapomnienie
Cytat:
Farage nie Farange
|
racja
Cytat:
Co do zakładu - w takich warunkach niestety wymiękam Prędzej bym skoczył na bungee niż "reklamował" Unię (już kiedyś popierałem i nigdy więcej). Gdyby Farage wygrał wybory to by była inna rozmowa.
Pozdrawiam,
|
no trudno
Nic nie wskazuje , żeby Farage wygrał jakieś wybory w najbliższym czasie , więc z zakładu nici.
Również pozdrawiam
Cytat:
Czy zjednoczenie prawicy jest możliwe? (mp3)
W spotkaniu uczestniczyli: Janusz Korwin-Mikke, prof. Jerzy Robert Nowak, prezes UPR Bolesław Witczak, reżyser Grzegorz Braun oraz dr Jan Przybył.
|
Mikke z Witczakiem pokazali , że jest .
hehehe .