kibicwisły1906 napisał(a):

To co dzieje się w sprawie transferów od kilku ładnych lat to kpina ze wszystkiego i wszystkich - począwszy od grudnia 2004, gdy Cupiał oficjalnie zapowiedział zakręcenie kurka z pieniędzmi nie możemy się doczekać na klasowego napastnika - w tym samym czasie działacze klubu z właścicielem na czele robią sobie jajca opowiadając o grze w europejskich pucharach vide awansie do LM - z pustego nawet Salomon nie naleje...
Żałosne jest to, że Wisła mając 1 de facto napastnika z prawdziwego zdarzenia tj. Pawła Brożka zdobywa rok rocznie tytuły MP - to obrazuje skalę upadku futbolu w naszym kraju - tego typu sytuacja nie była by możliwa w żadnym cywilizowanym kraju pod względem piłkarskim....
A teraz na testy przyjechał wysoki 182 cm bramkostrzelny (jak cholera) podstawowy zawodnik (4 spotkania w sezonie) napastnik...śmiać się czy płakać to są wzmocnienia pod puchary ? Moim zdaniem Wisła rok 2010 może zaliczyć już teraz do straconych jeśli chodzi o jej występy w pucharach - w takim zestawieniu to nawet słabszy klub od Levadii nas rozjedzie..
Należy mieć nadzieję - na transfery (wzmocnienia) za Cupiała już nie liczę, że z końcem czerwca do klubu przyjdzie nowy inwestor..
Funkcjonować tak jak teraz już się zwyczajnie nie da, chyba że właściciel chce tak jak my przeżyć Deja Vu z 1997r. gdy Wisła broniła się przed spadkiem sprzed przejęcia przez Telefonikę...
Rogerio rozegrał łącznie 29 minut w tym sezonie - czyżby rekonwalescent?
|
Zamilcz!! I nie pisz wiecej tych swoich wywodów!
Bezczelny jestes.
Zacytuje Ciebie sprzed kilku dni (chyba 2 dni)

|
Nikt w tym okienku do nas już nie przyjdzie - wiadomość z pewnego źródła - obecnie w klubie nie ma nawet pieniędzy na pensję dla napastnika o jakim marzy Skorża - nie jest to jedyna wiadomość powzięta z tego źródła ale nie chcę nikomu psuć humoru przed rozpoczęciem rundy...
|

|
Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować bo wiem co mówię...i tyle w tym temacie....tym bardziej że nie wiesz kim jestem czym się zajmuje i gdzie pracuje...uprzedzam fakty o których przeciętny kibic taki jak Ty dowie się po powrocie Wisły ze zgrupowania...
|