KacpiTSW napisał(a):

.
A tak teraz odsuwając się od Wisły - przeglądam internet i dopiero teraz się zorientowałem, że Miroslav Bożok ( niegdyś wiązany z Wisłą, na szczęście na jego miejsce przyszedł Kiro ) podpisał kontrakt z Arką. Jestem bardzo ciekaw jego gry, dopiero teraz się może okazać czy tak na prawdę Kirm jest lepszy od Miroslava.
|
No to już sam masz odpowiedź co to za zawodnik,że do Arki idzie.
Trzymać kciuki za Ba,aby okazał się dobrym grajkiem i za Skorżę aby za dużo nie psuł. Moje zdanie odnośnie szukania "wieżowca". Czy będzie napastnik wysoki czy nie,wcale nie zmienia to faktu,że o mistrza będzie ciężko. Trzeba będzie go wykopać w każdym z ligowych pojedynków. Wieczorem czytałem wywiad z Astizem i w sumie dopiero wtedy do mnie doszło,że aż tak wielkiej przewagi to nie mamy. Jedno potknięcie plus Legia na wyjeździe i może być różnie. Równie dobrze możemy ich rozjechać w Warszawie, ale patrząc się na to jak gramy,co prezentujemy to i przypadkowych wtop można się spodziewać. Wysoki napastnik byłby przydatny, ale zamiast na wzrost powinni patrzeć na to kto jak gra a nie na to ile ma wzrostu,po co sobie tak zawężać poszukiwania! Potrzebujemy kogoś kto będzie ładował bramki, a nie dryblasa,który będzie zgrywał piłki do innych. Takie poszukiwania to można prowadzić jak ma się już 2-3 zdrowych, dobrych napastników. Wtedy jest to szukanie pod odpowiednią taktykę grajka.Prawie,że "zadaniowca". Ale nie, widać nasz trener żyje w innym świecie. Powtarzam,nam potrzebny jest dobry napastnik, wysoki,mały,gruby,chudy. Nie istotne, ma strzelać i byćskutecznym,no ale nie!my mamy bogactwo w ofensywie i szukamy na miarę,wysoki napastnik. Żenada.