Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2010, 10:51
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
.

A tak teraz odsuwając się od Wisły - przeglądam internet i dopiero teraz się zorientowałem, że Miroslav Bożok ( niegdyś wiązany z Wisłą, na szczęście na jego miejsce przyszedł Kiro ) podpisał kontrakt z Arką. Jestem bardzo ciekaw jego gry, dopiero teraz się może okazać czy tak na prawdę Kirm jest lepszy od Miroslava.
No to już sam masz odpowiedź co to za zawodnik,że do Arki idzie.

Trzymać kciuki za Ba,aby okazał się dobrym grajkiem i za Skorżę aby za dużo nie psuł. Moje zdanie odnośnie szukania "wieżowca". Czy będzie napastnik wysoki czy nie,wcale nie zmienia to faktu,że o mistrza będzie ciężko. Trzeba będzie go wykopać w każdym z ligowych pojedynków. Wieczorem czytałem wywiad z Astizem i w sumie dopiero wtedy do mnie doszło,że aż tak wielkiej przewagi to nie mamy. Jedno potknięcie plus Legia na wyjeździe i może być różnie. Równie dobrze możemy ich rozjechać w Warszawie, ale patrząc się na to jak gramy,co prezentujemy to i przypadkowych wtop można się spodziewać. Wysoki napastnik byłby przydatny, ale zamiast na wzrost powinni patrzeć na to kto jak gra a nie na to ile ma wzrostu,po co sobie tak zawężać poszukiwania! Potrzebujemy kogoś kto będzie ładował bramki, a nie dryblasa,który będzie zgrywał piłki do innych. Takie poszukiwania to można prowadzić jak ma się już 2-3 zdrowych, dobrych napastników. Wtedy jest to szukanie pod odpowiednią taktykę grajka.Prawie,że "zadaniowca". Ale nie, widać nasz trener żyje w innym świecie. Powtarzam,nam potrzebny jest dobry napastnik, wysoki,mały,gruby,chudy. Nie istotne, ma strzelać i byćskutecznym,no ale nie!my mamy bogactwo w ofensywie i szukamy na miarę,wysoki napastnik. Żenada.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 12.02.2010 o godz. 10:54.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując