Mareq napisał(a):

|
Jest , ale to nie implikuje w żadnym wypadku odpowiedzialności Unii za to co jej państwa członkowskie umieszczają na stronach swoich ministerstw .
|
W takim razie pytam czy tak wygląda wolność słowa w Unii. Polska należy do Unii.
Cytat:
1) czy autorzy proponują aby karać kogoś za eurosceptyczne poglądy ?
postanowiłem stracić trochę cennego czasu i zadać sobie trud , aby przejrzeć ten raport .
Co można wyczytać na jednej z pierwszych stron ?
Jeszcze raz należy podkreślić , iż celem wcześniejszych , jak i obecnych badań nie było wypełnienie funkcji Prokuratury i wskazywanie wypowiedzi spełniających działania przestępstwa
Dziękuje , dobranoc , to dopiero początek imprezy
|
Nie ma dobranoc, bo Ci ludzie nie mogą wskazać żadnego przestępstwa, LECZ PROPONUJĄ aby nimi były takie słowa. Oczywiście, że nie mogą nic wskazać prokuraturze, bo na razie to jeszcze mamy wolność słowa.
Cytat:
2) zatwierdzając to jako oficjalny raport
jest wyraźnie napisane , że
Opinie wyrażone przez autorów raportu nie są oficialnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w kwestiach będących tematyką tego opracowania. Opinie wyrażone w raporcie nie zawsze odzwierciedlają poglądy MSWiA
|
No tak. Ale jeżeli tak to dlaczego MSWiA reprezentuje to jako RAPORT MSWiA?
Cytat:
to co jest napisane odnośnie zastrzeżenia praw i obowiązku podania źródła ma się nijak do tego , czy coś umieszczone na stronie jest oficjalnym stanowiskiem , czy nim nie jest .
Jest wyraźnie w tekście opisującym raport stanowisko ministerstwa i to powinno zamknąć wszelką dyskusję w tym temacie .
|
No właśnie nie bardzo bo powinieneś doczytać:
Serwer niniejszy NIE JEST W ŻADEN SPOSÓB połączony z siecią MSWiA. Zawiera tylko dane udostępniane przez Wydział Komunikacji i Promocji MSWiA."
Skoro MSWiA coś takiego ogłasza to znaczy że aprobują ten raport.
Cytat:
hehe
Mogę się z wielkim spokojem założyć , że dnia 23 czerwca UK będzie wciąż krajem członkowskim UE .
Więc jeżeli jesteś taki pewny swojej racji (99%!) , to przyjmijmy zakład .
Jeżeli ja wygram , to wrzucisz do podpisu zdjęcie flagi Unii (bez żadnych skreśleń , dopisków itp , taką jaka jest w rzeczywistości) zamiast MJ'a , jak Ty wygrasz , to ja przestanę komentować na forum Twoje posty o UE .
|
Proponuje tak jak 1q2, tylko ze zmianą - jeżeli Farage'owi uda się zorganizować referendum, będzie referendum i Brytyjczycy postanowią, że WB zostaje w Unii (sondaż dla "Daily Express" z 17.11.2009 - 86% uważa, że Wielka Brytania powinna natychmiast opuścić Unię - stąd moja pewność), to ok.
Polecam posłuchać:
http://www.youtube.com/user/oddymark.../0/Cs8DRwT2_1Q