orzeu napisał(a):

1q2 napisze jeszcze raz. Jakie ulozenoe wyobrazasz sobie na OFICJALNYM obiekcie?
Wyjsciem z tej sytuacji moglaby byc szachownica albo wszystkie krzeselka w jednym kolorze(czerwone).
|
Jeśli w ogóle udało by się przeforsować jakiś układ, to myślę że nie było by problemów z wariantem kibicowskim.U nas w klubie prawie sami najemnicy,finansiści - kogo tak na prawdę tam obchodzi jakaś kolejność barw
Mixu napisał(a):

kot już wszytko ładnie wyjaśnił więc o co cała polemika na ten temat?
|
Ale co kot tak na prawdę wyjaśnił?To że wd niego są szargane od wielu lat świętości i de facto najlepiej by spalić wszystkie flagi i szaliki?
Koniec dyskusji z mojej strony - nie było moją intencją szarganie świętości a jedynie uzmysłowienie jednemu z kibiców że od lat kilkudziesięciu, jedynymi barwami obecnymi na stadionie są takie a nie inne i w ogóle nie wiedziałem że wywoła to jakąś dyskusje bo jeśli już wypowiadam się w kwestiach kibicowskich to w sprawach oczywistych bo żadnym ekspertem czy osobą kompetentną nie jestem.
Tak samo nie oceniałem czy to dobrze , czy źle że tak jest, stwierdziłem tylko fakt, zresztą fakt co do którego do wczoraj nie było żadnych dyskusji czy kontrowersji