Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2010, 15:26
GacekCCM napisał(a):Wyświetl post
1. Polska język trudna język, ja to rozumieć, ale użytkownik biała gwiazda nie może zapomnieć o trudnych zasadach języka, jak odmiana przez przypadki.

Czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, jakie wysuwasz argumenty?
1. Opinia samego zainteresowanego (Jarosiński powie Ci, że jest lepszy od Fabiańskiego na bramce, wystawisz go?)
2. 1 (jedno, powtarza - jedno!) dobre podanie w sparingu.
To chyba nie wymaga podsumowania.

Burliga - 22 lata w lecie. Mączyński - 23 lata. Nie rozśmieszaj mnie.
Zarzucasz mi, jakieś niejasności językowe, a sam nie czytasz uważnie tego co napisałem i przeinaczasz fakty które podałem

1. To nie opinia samego zainteresowanego, ale Maciej Skorży naszego trenera
2. Napisałem(jakbyś czytał uważnie)że miał to dobre podanie, ale po chwili dodałem że to tylko sparing, chciałem tylko podkreślić że ma duży potencjał a nie że za to jedno podanie zasługuję na grę.
3. Użyłem jeszcze jednego argumentu o którym nie napisałeś, chciał go kupić Tarasiewicz do Śląska, ale nie wypożyczyć, znaczy to że widział w nim potencjał na dobrego grajka.
Wiesz jaki jest problem Wisły nie umie się określić:
-z jednej strony chciała by kupować piłkarzy do pierwszego składu, drogich i pewnych lecz tego nie robi
-z drugie strony nie daje szans młodym z klubu, ani nie stara kupować się piłkarzy, którzy nie są drodzy, lecz trzeba by ich samemu wyszkolić i nie ma gwarancji że wyrosną z nich gwiazd, patrz ten Serb z pierwszego zgrupowania

Mączyński ma 23 lata i 2 występy w Wiśle w lidze, dla porównania Paweł Brożek miał ich ponad 40 w jego wieku, więc albo Mączyński to taki drugi Bartosz Iwan i go sprzedajmy, albo dajmy mu szansę.

Błagam nie pisz "nie rozmieszaj mnie" ton kpiącego ze wszystkich chyba nie ma sensu, ja używam zawsze argumentów i nie ma zamiaru nikogo obrazić i ukazać w moich postach domniemaną wyższość intelektualną nad kimś innym. Leży mi (chyba jak każdemu na tym forum) dobro Wisełki.
Odpowiedz cytując