Wyświetl pojedynczy post
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2010, 09:02
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bzdura? To sobie sprawdź sprawozdania za poprzednie lata, m.in. rok 2007, ze szczególnym uwzględnieniem, na co poszły pieniądze za transfery.

Oldpara - jesteś żenujący. Nie - winien wszystkiemu jestem ja, ponieważ ośmieliłem się Skorżę krytykować.
Pasuje? To wracaj do swojej piaskownicy.
Nie trzeba się aż tak denerwować
Forum dyskusyjne, jak sama nazwa wskazuje, służy do dyskusji, i znakomicie, że spotykają się strony o odmiennych poglądach.

Jeśli się uprawia demagogie, na każdym kroku, w każdym temacie i przy każdej okazji próbuje zdyskredytować znienawidzone osoby, to nie wolno się dziwić, że ktoś ma inne zdanie i czasem sobie pozwoli na krytyczny komentarz

Moim zdaniem Wilczek złym prezesem nie był, i poleciał nie koniecznie przez ewidentne błędy, ale przez pecha - i ze stadnionem Hutnika, i z pucharami, i nieprzyznaniem Euro 2012 Krakowowi, i z aferą Hazardową. Nadprezes jaki jest każdy wie - porażek nie wybacza, niezależnie od wytłumaczeń. Ale przypisywanie całej winy Skorży, to już zaciekłość i demagogia. Niedługo opóźnienia w budowie stadionu, to też będzie wina Skorży
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując