Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2010, 23:07
kot napisał(a):Wyświetl post
No nieźle kombinują w tej Orange Sport- http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._orange_sport/
Nareszcie może będę mógł oglądać mecze w TV. Do tej pory żadna stacja TV nie odpowiedziała mi na pytanie i prośbę, aby była możliwość i opcja oglądania ich meczów bez komentarza i wyłącznie z głosem stadionowym. Nie mogę już słuchać zamiast komentowania meczów, wymądrzania się zapraszanych dziennikarzy czy innych działaczy sportowych na tematy wszystkie, tylko nie związane z oglądanymi meczami. Przecież to nie tylko przeszkadza w oglądaniu ale wręcz zabija przyjemność ogladania meczów. Jak jestem na stadionie, to oglądam bez komentatorów i w TV też chciałbym takiej opcji, za którą płaciłbym nawet więcej, żeby tylko nie słuchać potoku słów nie na temat nawiedzonych mądrali. Dotyczy to meczów lig europejskich przede wszystkim. Mam nadzieję, że kibicowscy komentatorzy nie będą nadawać non stop jak katarynki o wszystkim, tylko nie o meczu.

Niemcy jakis czas temu wprowadzili taki sytstem ze komentuja co 2 minuty po pare zdan.

I to jest dobre ,bez pitolenia i mydlenia oczu,same fakty a nie jakies monologi jak to Szpakowski lubi wyglaszac.

U nas jak sam piszesz same madrale ktorzy probuja sztucznie kreowac atmosfere na boisku.
Roslon z C+ i Szczesny ze skokow z TVP ...to typowi komentatorzy pod publiczke.

Komentator musi umiec polaczyc opis tego co sie dzieje na boisku i ew swoje jakies refleksje a nie potilic 3 po 3 jak najety .
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując