Wyświetl pojedynczy post
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2010, 18:04
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie to oczywiste , rada nazdzorcza dostała na swoje biurko Bilans za rok 2009 i zwolniła Wilczka za wielomilionową dziure w budżecie i braku pomysłu na jej załatanie . To oczywiście jak 2+2 jest 4 .
Też mi się tak wydaje. Od dawna dochodziły słuchy, że z kasą jest niesamowicie krucho...
Pustki w kasie to nic dziwnego wobec zaisntaiłej sytuacji - przebudowa stadionu, utrata sposora w skutek zmiany prawa, odpadniecie z Pucharów, brak chętnych na nasze "gwiazdy"...

Oczywiście Wilczek jest winny tylko pośrednio, ale cóż....jak bym zatrudniał prezesa z zadaniem "zbilansuj budżet" a on by mi na koniec okresu obrachunkowego powiedział "sorry, miałem pecha: jesteśmy minus 5 mln" to niestety by poleciał, chyba żeby zagwarantował sensowny plan wyjścia z kryzysu.

A wydaje mi się, że Wilczek właśnie takie miał zadanie jako prezes: zbilansować budżet.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak robiono zawsze i dopiero Skorża pokazał, że można realnie odpaść tak wcześnie z takim zespołem.
Acha...zapomniałem, przecież to jasne, że wylot Wilczka to wina Skorży! Pewnie na jego miejsce przyjdzie jakis przydupas Skorży, przecież ogólnie wiadomo, że cała Wisła jest zainfekowana kolesiostwem made in Skorża

A na serio: Valerenga to też wina Skorży? Tibilisi to też wina Skorży? pech w Atenach z Panathinaikosem to też wina Skorży? a może nóż Miśka w głowie Baggio to też wina Skorży?

Za każdym razem wpływy z pucharów były zapisane w budżecie i za każdym razem Cupiał musiał je pokrywać z własnej kieszeni, po ewidentnej wtopie. Może zmądrzał wreszcie i powiedział dość, ale niestety ani Wilczek, ani tym bardziej kibice nie dość dobrze usłuszeli

Następny prezes zrobi budżet zakładający odpadnięcie z Pucharów, a jak się uda awansować, to nagle bedziemy +2 mln EUR.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.02.2010 o godz. 23:58.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując