Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2010, 16:10
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Wiesz panie Dudi, kazdy z nas jest swego rodzaju demiurgiem i tworzy swoja rzeczywistosc, tylko ze czasami ta rzeczywistosc jest znacznie rozna od tej panujacej na zewnatrz. Masz prawo miec wlasne zdanie, szkoda tylko ze sytuacja w klubie brutalnie je weryfikuje. Mowisz ze Skorzy nie maja kim zastapic. A moze to dlatego ze klub teraz wybiera filozofie budowania mocnego zespolu i nie brania pierwszych lepszych tak graczy jak trenerow i po prostu nikogo LEPSZEGO od Skorzy nie ma?
Ciągle piszesz o Wiśle, jakbyś był pewny, że wszelkie decyzje podejmowane przez nią rządzących są rozsądne. Wiadomo, że to już od Ciebie zależy, czy brak wzmocnień usprawiedliwisz "ambicją" czy "biedą", ale ja po prostu nie chcę i nie lubię być oszukiwany (swoją drogą śmierdzi tu propagandą- "Nie kupujemy, bo nie ma nikogo zajebistego"- a w kasie puchy ). A jeśli nie ma lepszego trenera niż Skorża, to znaczy, że ten zawód na całym świecie sięgnął dna. Na pewno nie ma nikogo potrafiącego motywować kopaczy i ustawić ich tak, żeby zdobywali bramki po przemyślanych akcjach, w których widać jakiś schemat? Chcę wierzyć, że jednak gdzieś jest.

Cytat:
Mowisz ze Wilczek moze byc zadowolony z rozwiazania. Moze zadowolony nie jest tylko ze o tym byla mowa od dluzszego czasu ze Wilczek pozegna sie ze stanowiskiem.
Była mowa, że się pożegna? Skoro tak, to nic dziwnego, że się pożegnał. Dobre wytłumaczenie sytuacji.

Cytat:
Mowisz ironizujac odnosnie porazek we wspomnianych przeze mnie meczach ze kto by sie tam przejal nimi. Najbardziej przejeli sie kibice, dla zarzadu najwazniejsza jest pozycja w tabeli.
Pozycja w tabeli w połowie sezonu, w którego trakcie rozegraliśmy... nie wiem, 1 czy 2 dobre spotkania? Ta pozycja może się bardzo szybko zmienić. Trzeba standardowo wliczyć 2 porażki- Lech i Legia.

Cytat:
P.S. Moim zdaniem Wilczek polecial ze wzgledu na wpisanie do budzetu awansu do grup LM lub LE i kasy z przychodow stamtad generowanych.
Po pół roku? Trochę późno się obcięli, że nie będzie kasy.. Chyba, że do końca czekali, że może jednak coś skapnie, a jak nie skapnęło, to Wilczek poleciał.

Trzeba też pamiętać o niedawnych zmianach w RN. Kto został jej nowym przewodniczącym itp...
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując