Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2010, 15:38
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Ostatnim zdaniem zniweczyłeś wszystko, co tak mozolnie budowałeś całym postem. Ja robię z siebie durnia, a Ty uważasz, że Wisła jest przejrzystym klubem?

A co do mojej wypowiedzi- sobie przyznajesz prawo posiadania odmiennego zdania, ale mi już nie pozwalasz? Poleciał Bednarz, bo zespół Skorży odpadł z pucharów (brak wzmocnień przed meczem z Levadią, to na pewno główna przyczyna porażki). Poleciał Wilczek, bo zespół Skorży odpadł z pucharów i przegrał wszystkie prestiżowe mecze. Kto jeszcze poleci ze względu na porażki Skorży? Na pewno wiem, kto nie poleci- Janas i Terziotti. Wilczkowi "nie udało się sprzedać" Brożka, Marcelo czy Diaza? A kto do ****y nędzy odpowiada teraz za transfery w klubie?! Teraz gra w Sosnowcu też jest winą Wilczka?

Zaznaczonego fragmentu nie zamierzam komentować, bo szkoda zdrowia, ale co do dalszej części akapitu- jeśli Skorża przejął "część" jego kompetencji, to kto wykonywał pozostałą część przez ostatnie pół roku (bo domyślam się, że teraz to wziął na siebie Jarosz, jak już zobaczyli, że Skorża sobie nie poradzi).

Albo nie mają kim go zastąpić.

Czyli wszystko ok i na pewno jest zachwycony tym obrotem sprawy, albo nawet sam takie rozwiązanie zaproponował.

Ja nie wpadłem, bo nie urodziłem się wczoraj i wiem co się dzieje w tym klubie. Jeden figurant będzie na danym stanowisku tak samo dobry jak inny figurant, od którego nic nie zależy.

No pewnie. Bo kto by się przejmował takimi pierdołami.

Edit: Jakby ktoś z "władnych" forumowych mógł przenieść wątek do odpowiedniejszego tematu (Nibylandia?), to byłbym wdzięczny. Bo polityka transferowa to to chyba nie jest.
Wiesz panie Dudi, kazdy z nas jest swego rodzaju demiurgiem i tworzy swoja rzeczywistosc, tylko ze czasami ta rzeczywistosc jest znacznie rozna od tej panujacej na zewnatrz. Masz prawo miec wlasne zdanie, szkoda tylko ze sytuacja w klubie brutalnie je weryfikuje. Mowisz ze Skorzy nie maja kim zastapic. A moze to dlatego ze klub teraz wybiera filozofie budowania mocnego zespolu i nie brania pierwszych lepszych tak graczy jak trenerow i po prostu nikogo LEPSZEGO od Skorzy nie ma?

Mowisz ze Wilczek moze byc zadowolony z rozwiazania. Moze zadowolony nie jest tylko ze o tym byla mowa od dluzszego czasu ze Wilczek pozegna sie ze stanowiskiem.

Mowisz ironizujac odnosnie porazek we wspomnianych przeze mnie meczach ze kto by sie tam przejal nimi. Najbardziej przejeli sie kibice, dla zarzadu najwazniejsza jest pozycja w tabeli.

P.S. Moim zdaniem Wilczek polecial ze wzgledu na wpisanie do budzetu awansu do grup LM lub LE i kasy z przychodow stamtad generowanych.

P.S.2. tez prosze o przeniesienie tej rozmowy do tematu zwiazanego chyba ze Skorza jako Menagerem Wisly).
Odpowiedz cytując