|
No czy to wprowadzi okaże się już w meczu z Belchatowem.A moim zdaniem tak nie będzie , młodych będzie wprowadzał w Hiszpanii ale nie sądzę aby to robił w meczach ligowych. Będzie grać stara gwardia. Ale może to dobry pomysł aby młodych zacząć już w ligę wprowadzać. Teraz tak naprawdę nie mamy za bardzo kim grać. Jak to mówi w wywiadzie dla dzisiejszego " Przeglądu Sportowego " Patryk Małecki , że jest ich tylko 12,13 do grania.A przed nimi jest 13 meczów ligowych nie licząc już tych pucharowych. Także albo jakieś konkretne transfery albo naprawdę trzeba będzie młodych zawodników w zespół wprowadzać. Nawet sam Patryk ku zdziwieniu dziennikarza Przeglądu jest jak najbardziej za tym aby drużyna pozyskała jakiegoś napastnika. Także Mały myśli o dobra dla zespołu a nie tylko , że nie będzie miał konkurencji i będzie miał pewne miejsce w składzie . I bardzo dobrze , że się solidaryzuje z Wisłą. A rywalizacja dobrze mu zrobi. Będzie pewność , że nie będzie przechodził '' obok meczu ". Ciekawostką jest także to iż napastnik poleca dla nas Lewandowskiego i Peszkę. Mówiąc , że Wisła to byłby idealny klub dla nich. O Robercie mówi : dużo gramy atakiem pozycyjnym, a on dobrze utrzymuje się przy piłce. Jest wysoki, szybki i skuteczny. Zaś o Sławku mówi : W Tajlandii na zgrupowaniu reprezentacji mogłem mu się bliżej przyjrzeć. Też jest szybki, potrafi minąć rywala. Z nim w pomocy mielibyśmy więcej sytuacji do strzelania goli. Ja się zgadzam z Małeckim. Ale także wszyscy chyba wiedzą , że takie zakupy w Wiśle nie są nie możliwe. Także musimy szukać gdzie indziej. Swoją drogą cieszę się , że już dziś Issa Ba przejdzie badania medyczne i prawdobodobnie podpisze z nami kontrakt. Według mnie to jest naprawdę realne wzmocnienie 2 linii. Skorża go chwali , nawet Jeleń mówi , że wniesie dużą pomoc dla nas. Także myślę , że o tego zawodnika można być spokojnym o ile zapomni raz na zawsze o swoim rozrywkowym bardzo trybie życia. Ba prawdopodobnie już z nami , teraz w końcu czas na upragnionego napastnika!!
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman
|