Fuks napisał(a):

Nie rozumiem tego twojego systemu gry po kursach 1,01 na minuty przed koncem, ale jak ty to jeszcze grasz na BAH, gdzie jest chyba jeden z najgorszych serwisów live to tym bardziej jestem w szoku . Moge ci wyslac zaproszenie na bet365 (+50 pln bonusu dla obu), wg mnie najlepszy do obstawiania live, pełno zdarzeń , pełno roznych kursów. Np w tej chwili na bet365 masz 18 wydarzen, od piłki noznej przez tenis po snooker i wyscigi konne, a na BAH 2 mecze tenisa. No i na bet365 nie blokują co chwile dosłownie kursów. A to zawsze mnie strasznie denerwuje.
dzisiaj takie cos:
Colchester-Southend typ 1 kurs 1,60
Bellenenses-Braga typ 2 kurs 1,60
AKO 2,56. za kilka dyszek, musze sie jeszcze zastanowic.
|
Może i dziwny ten mój system gry ale jak do tej pory skuteczny.Kiedyś grałem na EXPEKT ale wystawili mnie w jednym meczu.Grał Celtic-Hearts i na live pokazali że mecz trwa od 16.30 to ja patrzę na aktualny czas meczu i stawiam 300zł na to że nie padnie już żadna bramka a zostało ok 2 minut gry.I czekam sobie spokojnie a tu psikus bo mecz trwa od 16.45 i faktycznie zostało jeszcze 17 minut gry i wtopa bo w 42 minucie padła bramka.Oczywiście napisałem do nich reklamację ale dostałem taką odpowiedź:Serwis Expekt korzysta z zewnętrznej firmy obsługującej zakłady live i moja reklamacja nie może być uwzględniona.Szok jak mnie wykiwali.To ich olałem i gram już jakiś czas na BAH.