Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2010, 19:13
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
EDIT:

Mic- edytowałeś, więc i ja..ale pamiętasz, że dostaliśmy już kiedyś po banie za takie dyskusje...które niestety prowokujesz swym jadem w niemalże każdym swoim poście..
Tak więc MIC, drogi przyjacielu ze skruchą stwierdzam, że masz rację, byłem głupi...Naprawdę nie mogę sobie przypomnieć żadnego błędu Pawełka...ale "któż z was jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"...."widziałem drzazgę w oku Mariusza a nie widziałem belki we własnym!" Jestem żałosny, ślepy i głupi..cóż ..jeszcze raz się kajam jak najniższy z najniższych i szczerze.............. przepraszam.
EOT z mojej strony...i proszę o info na priv dot. plakatów Mariusza.
Jak widac caly Ty, nie potrafisz odpowiedziec na pytanie to atakujesz. Nawet juz nie pytam o "jad w niemalze kazdym poscie" bo i tak przeczytam pewnie odpowiedz, podobna do poprzednich. Nie rozumiem po co piszesz ze "ABC zrobil to i to", chociaz nie potrafisz podac konkretnego przykladu. Pawelek puscil sporo baboli, ale zeby przez jakis Wisla przegrala/zremisowala mecz ? Moze jeden, ale to mocno naciagniete bedzie. Jednak wydaje mi sie (i nie chodzi teraz tylko o Ciebie) ze czesc z forum musi znalezc kozla ofiarnego, na ktorego wszystko da sie zwalic. Byl Strak, byli Zienczuk i Brozek, teraz jest Pawelek i Lobodzinski. Skoro nie potrafisz odpowiedziec na pytanie, to poprostu nie pisz i nie zasmiecaj forum, bo nic nie wnosisz poza bezpodstawna napinka i trollingiem, a ta Twoja pseudo-ironia jest na poziomie 10latka, ktoremu zabrali lizaka i nie wie co, ale musi cos powiedziec.

Kazdy wie jak broni Pawelek, wiadomo ze lubi wpuscic jakiegos farfocla. Nie rozumiem tylko tych krytykanow, ktorzy lubia sobie ubarwic wystepy Pawelka, jak np to "przez niego zremisowala/przegrala wygrane mecze". No bez jaj. Mozna lubic zawodnika albo i nie, ale zeby zawodnikowi wlasnej druzyny caly czas robic tak kolo dupy ?! Skoro Wam sie Pawelek nie podoba w koszulce Wisly to zbierzcie sie w parenascie (-dziesiat, -set...) osob, napiszcie oficjalne pismo, zrobcie transparent - poczujecie sie lepiej pewnie. Wstyd czytac czasem niektorych z Was, a potem jeden z drugim dumnie zaspiewa "Czy wygrywasz czy nie"
Ostatnio edytowane przez mic : 04.02.2010 o godz. 19:28.
Odpowiedz cytując