Kordel_Walker napisał(a):

Drodzy koledzy, macie racje - Pawełek może nie jest najlepszym bramkarzem na świecie ale na Wisłe wystarczy. Myliłem się co do jego osoby, przeglądnełem właśne jeszcze raz mecze ligowe, pucharowe i reprezentancyjne SuperMaria i stwierdzem, że to dość solidny bramkarz. Nie przez przypadek Dowhan wytypował go na bodajże 6ej! pozycji polskich bramkarzy! To jest coś niesamowitegoi! Wisła Kraków ma takiego golkipera! A my głupi testujemy ponad 20tu bramkarzy, żeby znaleść konkurencje dla Maria. Ludzie pytam po co? Pawełek to ligowa czołówka! Nie dajcie się nabrać na krytykę tego znakomitego golkipera. Przeczytajcie co sądzi o nim Kazimiesski - jeden z najlepszych fachowców ds. bramkarzy, który w dodatku tera pracuje w reprezentacji Polski!. On i Trener bramkarzy Legii nie mogą sie mylić. Może Mariuszowi przytrafiają sie jakieś trefne interwencje, ale którz z nas jest idealny? Nawet Buffon i Casllas puszczą czasem głupią bramkę z 40m. To o niczym nie świadczy...Kiedyś myślałem, że bramkarz to podstawa, że od bramkarza ustala się skład, że dzięki bramkarzowi obrona czuje się pewniej...i właśnie teraz drodzy koledzy utwierdziłem się w przekonaniu, że tak właśnie jest, że dzięki Mariuszowi jesteśmy liderem. Użytkownik Pan Dudi prosił mnie, żebym podał tylko 5 meczy, gdzie SuperMario zawinił. Samo to, że prosił tylko o 5! meczy przecież o niczym nie świadczy, bo rozegraliśmy ich aż 17, czyli prosił tylko! o prawie co 3!...
Drodzy koledzy jeszcze raz dziękuję, że krytykowałem postawe SuperMaria a wy mnie sprowadziliście na słuszna drogę - "Nigdy nie krytykuj własnego piłkarza"..jakże byłem ślepy...przepraszam i jeszcze raz dziękuję. Teraz przejrzałem...ma ktoś plakaty Maria na sprzedaż..
|
EDIT:
Mic- edytowałeś, więc i ja..ale pamiętasz, że dostaliśmy już kiedyś po banie za takie dyskusje...które niestety prowokujesz swym jadem w niemalże każdym swoim poście..
Tak więc MIC, drogi przyjacielu ze skruchą stwierdzam, że masz rację, byłem głupi...Naprawdę nie mogę sobie przypomnieć
żadnego błędu Pawełka...ale "któż z was jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"...."widziałem drzazgę w oku Mariusza a nie widziałem belki we własnym!" Jestem żałosny, ślepy i głupi..cóż ..jeszcze raz się kajam jak najniższy z najniższych i szczerze.............. przepraszam.
EOT z mojej strony...i proszę o info na priv dot. plakatów Mariusza.