Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2010, 18:05
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Wymień 5 wygranych meczów Wisły, które przegraliśmy/ zremisowaliśmy przez Pawełka.

A, no i nie musisz pogrubiać fragmentów Twoim zdaniem ważnych. Z uwagą czytam wszystko.

Pewnie, że Pawełek nie jest mistrzem rzemiosła, ale trzymaj się faktów, a nie twórz nową rzeczywistość. Jakaś łajza obraziła piłkarza Twojego klubu, a Ty z radością mu przyklaskujesz. Potem jeszcze żalisz się jak jakiś żyd, że jesteś represjonowany przez któregoś z modów. Czytając Twoje posty dziwię się, że w ogóle mają do Ciebie cierpliwość. Nie ma nic gorszego niż wiecznie pokrzywdzone płaczki. Wiesz czyją domeną jest takie zachowanie?

.

1. Po pierwsze czy w moich postach znajdziesz jakieś fakty dotyczące tego, że jestem "płaczkiem"? Czy w co drugim poście narzekam i wyśmiewam jak wolfy trenera Skorże? Czy narzekam, że nie kupujemy zawodników, czy narzekam jak pół forum, że stadion nie będzie na czas, że Łobo jest przepłacany, że sprzedaliśmy Ćwielonga, że przez Skorże mamy dziesiątki kontuzji i źle gramy, że nie przedłużyliśmy kontraktów z Zieńczukiem i Baszczem, że nie ma transferów, że przegraliśmy z Legią, Lechem, Cracovią i i Levadią...? Nie trawie tylko Pawełka i tyle!- jedyne moje żale drogi rasisto(jak nie to przepraszam i zmień podpis)
2.Po drugie nie "jakaś łajza" obraziła piłkarza mojego klubu tylko traner reprezentacji Polski F.Smuda...o ile wogóle obraził co stwierdził fakty, że Pawełek jest słaby, zawiódł go i już go nie powoła...
3.Po trzecie nie "żale się jak jakiś żyd", że jestem atakowany przez wolfiego, bo nie ma on wogóle żadnych argumentów, żeby ze mną dyskutować. Ma poprostu inne zdanie na temat Skorży, Smudy i Pawełka. W tym temacie on dyskutował o Smudzie. Ja skupiłem się na Pawełku...Nie doszliśmy do konsensusu. Tak bywa. Gdyby wszyscy zgadzali się ze sobą nie było by postępu..Wytrąciłem mu z rąk jego słabe argumenty za co dostałem prywatną wiadomość, że jestem żałosny...tak bywa.
4.Po czwarte to JA nie wiem czemu mody mają jeszcze do ciebie cierpliwość i od dłuższego czasu masz pod postami rasistowski, dziecinny, infantylny podpis i w dodatku jesteś antysemitą o czym świadczy twój post, że "żale się jak żyd"..A jak wg. ciebie żali sie żyd? Ban dla ciebie kolego za naruszenie regulaminu!
5.Po piąte jeśli mam w opcjach pogrubienie, wyśrodkowanie, kursywe, mordki to czy nie mogę z nich korzystać? Nie wiedziałem. Poproszę o zlikwidowanie tych opcji..i z góry przeperaszam
6. Po szóste jak mam dostać bana za obrone własnych poglądów i za odpisanie na posta, który był do mnie to po raz któryś proszę o zlikwidowanie konta, bo może naprawdę jestem dziwny i nie rozumiem zasad tu panujących. Lizać dupe modą wolno co ewidentnie robi pan Dudi, pisać osobiste żale , choć nie temat o tym co robi pan Dudi - wolno, a mój post pewnie zostanie wymazany i dostane bana za pisanie nie w temacie...bo przecież to temat o "naszych piłkarzach"...Norma .
Ludzie, pół forum wiesza psy na Łobodzińskim ja wieszam na Pawełku. Jeśli to temat: "wchodzenie w dupe modom i naszym piłkarzom" to zmieńcie nazwe. Jeśli nie można tu krytykować naszych piłkarzy to przepraszam, nie wiedziałem.

Sławne i wg. wolfiego niepotrzebne: "Żeby tylko nie było oftopa":
Czytałem, że ponoć Marcelo ma grać w ataku. Wg. mnie gdyby był on uczony od młodego gry na tej pozycji to był by naprawdę dobry. Na dzień dzisiejszy lepiej niech zostanie na obronie.
Odpowiedz cytując