Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2010, 18:01
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie od dawna jest jasne że masz na jego punkcie obsesje - Tym bardziej mógłbyś sobie darować złośliwości co do przekręcania nazwiska(bo to jeszcze bardziej pozbawia Cię jakiejkolwiek wiarygodności w tej kwestii), ale jak widać pokusa złośliwości, wygrywa nad zdrowym rozsądkiem.
Jeśli nie potrafisz merytorycznie dyskutować to z łaski swojej daruj sobie insynuacje typu "zawsze się mylisz, bo masz obsesję". Skoro nie jesteś w stanie rzeczowo i sensownie odpowiadać na moje posty, wymieniać błędów logicznych to znaczy, że moje stanowisko jest co najmniej tak mocno uargumentowane jak Twoje. Odpuść sobie więc dyskutowanie na poziomie gimnazjalnym i ataki ad persona.
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Najwidoczniej zostaniemy przy swoich zdaniach. Czyj punkt widzenia będzie bardziej styczny do realiów przekonamy się za jakiś czas.
A niby co czas ma zmienić? Zmieni treść Twoich insynuacji na temat zatrudnienia Jarosza?
Czas zmieni fakt, że stosowałeś podwójne standardy porównując Skorżę i Petrescu, że to co uznawałeś za powód by zwolnić jednego jesteś w stanie wybaczyć drugiemu?
Czas będzie miał na to wpływ tylko jeśli w przyszłości użyjesz opcji "edytuj posta".
Edit: chyba właśnie ktoś skorzystał z tej opcji, bo wypowiedz, którą tu zacytowałem, zniknęła.
Ostatnio edytowane przez jova : 04.02.2010 o godz. 18:04.
Odpowiedz cytując