Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2010, 16:56
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...uka_wzmocnien/

Nareszcie klub zareagował prawidłowo na te wszystkie medialne i kibicowskie szkalumnie i pomówienia. Nie mogłem już czytać tych drwin czy szyderstw z mojego klubu, który ma największy prawie budżet w kraju i płaci najwięcej piłkarzom a w mediach robi się z niego bankruta, który na przekór tym medialnym złorzeczeniom, ciągle lideruje pośród klubowych "miliarderów" z Polski i ich "niebiańskich" transferów. Ja wierzę, że jeszcze się wzmocnimy i to prawdziwie i trzymam kciuki za klub a kibicował będę jak zawsze, czy to nowym czy starym piłkarzom. Owszem, że chciałbym aby było o wiele lepiej na wszystkich frontach Wiślackich działań, ale nie uważam też, że Wisła zasługuje na taki wulgarny rodzaj "wyróżnienia" w tej polskiej enklawie piłki niepoprawnej. Możemy się katować nawzajem, ale robienie z Wisły kozła ofiarnego frustracji tych, którzy widzą winę u innych a nie u siebie, za upadek polskiej piłki, nie jest fair i śmierdzi hipokryzją w najlepszym wypadku, o ile nie bezsilnością wobec Wisły.
Ostatnio edytowane przez kot : 04.02.2010 o godz. 17:24.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując