Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2010, 23:19
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Ja się zastanawiam po co Ty i Tobie podobni piszą na tym forum , jak Ci się nie podoba to nie kibicuj temu klubowi i przerzuć się na Real i Barcelonę !!!
Spłycasz. Kwestia spojrzenia na sprawę. Dla mnie liczą się działania długofalowe, poparte racjonalnymi przesłankami,odpowiednią pracą i z czasem widocznymi rezultatami tej pracy. Nie łapię się na ładne "fasady". Dla mnie teraz Wisła stanowi taką o to fasadę. Z wierzchu ładnie,ale jak się spojrzy wgłąb to wszytko niemalże leży. Problemy z lekarzami,ciągłe kontuzje, przepłaceni kopacze mający problem z przyjęciem prostej piłki,brak dobrego bramkarza,zaplecza, no i trener, pod wodzą którego Wisła gra fatalnie dla oka.Ta gangrena dyletanctwa zżera ten klub. Jak to określiłeś tacy jak ja piszą o tym i podkreślają na każdym kroku, bo jasnym jest dla trzeźwo myślącego człowieka,że w ten sposób nie osiągniemy nic,a z czasem MP będzie dla nas trudnością. I nie miej pretensji do takich jak ja,że to dostrzegają a Ty nie. Natomiast problem takich jak Ty,pozwól,że tak to ujmę, polega na tym,że Wy macie dogmaty. Wymienię najważniejszy:Ze Skorżą do LM. To jest dogmat z którym ciężko dyskutować,bo jest tak irracjonalny w kontekście tego co oglądamy przez klika sezonów,że pozwól nie będę Cie z błędu wyprowadzał. Jeśli sam tego nie widzisz wybacz,może inni.

Może zabrzmi to pysznie ale w moim słowniku nie ma słowa - przerzucić się. A co do Barcelony i Realu - lubię czasami popatrzeć na cyrk,ale nic poza tym.Do Krakowa cyrk już nie przyjeżdża więc co mi zostało? A,że C+ daje taką możliwość? Nie ślinię się na Kakę,Ronaldo,Messiego czy kto tam gra,nie wiem kto ich trenuje. Naprawdę. Ich mecze oglądam jak film,bez większych emocji. Są mi obojętni,jak każdy inny klub na świecie.

I żeby nie było,że off topic. Juszczyk dobrym zakupem jest
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując