fanfan napisał(a):

|
Ja się zastanawiam po co Ty i Tobie podobni piszą na tym forum , jak Ci się nie podoba to nie kibicuj temu klubowi i przerzuć się na Real i Barcelonę - mogę się założyć że wtedy też będziesz narzekał.
|
No widzisz - my kibicujemy klubowi, a nie wyznajemy trenera. Jeżeli coś nam się nie podoba, to to krytykujemy.
Proste?
Proste.
A co do tego "nie wyobrażania sobie" przez Skorżę - to chyba on za to odpowiada? Puścił Ćwielonga, Edek z z Józkiem coś tam mu wyskaucili - więc po co ta gadka? Znowu szuka kozła ofiarnego? Alibi?
Nie ma pieniędzy, więc z góry było wiadomo, że lepszego od Ćwielonga zmiennika trudno będzie ściągnąć. Nie za darmo i nie z niskim kontraktem. Nie, żeby sam Ćwielong był jakoś szczególnie dobry, ale wiecie - są gorsi piłkarze. Zazwyczaj pod koniec okienka tułają się bez kontraktów (szybki eksperyment myślowy - Ćwielonga
sprzedaliśmy).
Bardzo nie podobają mi się sygnały wysyłane przez naszego
menago. Oby to była tylko zasłona dymna, ewentualnie przekłamania prasowe...
Psycho-fanów Skorży proszę o nieodpowiadanie na tego posta, jeżeli ta odpowiedź miałaby się składać z insynuacji na temat mojego zdrowia psychicznego, stanu emocjonalnego oraz życia seksualnego (tudzież jego braku). Lepiej zaparzyć sobie ziółka, puścić relaksującą muzykę, pobujać się kącie z myślą, że wszystko będzie dobrze.
EDIT :
felipe, Marszałek, pan Dudi - wątek o przygotowaniach przeniesiony do
" Przygotowania piłkarzy Wisły Kraków do sezonu: obozy, sparingi itp. ".