Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2010, 21:29
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Jak Ty to rozumujesz?. Dwa razy z rzędu odpadasz z eliminacji PUEFA w stylu tragicznym i dla Ciebie nie jest to powód, aby zastanowić się nad tym,że ten trener chyba nie gwarantuje niczego dobrego. Bronex nie pisze przecież o pojedynczym spotkaniu ale o całości. Mamy bardzo dużo materiału,aby sądzić,ze facet nie gwarantuje nic poza wymęczonym MP. I to jeszcze nie wiadomo jak będzie z tym MP,patrząc na to jak Wisła się prezentuje.
Ja się zastanawiam po co Ty i Tobie podobni piszą na tym forum , jak Ci się nie podoba to nie kibicuj temu klubowi i przerzuć się na Real i Barcelonę - mogę się założyć że wtedy też będziesz narzekał. Piszesz że dwa razy odpadliśmy z europejskich pucharów w tragicznym stylu? Jakie dwa razy czy odpadnięcie z Tottenhamem czy Barceloną przyniosły nam wstyd? Nie!! Tottenham może nie był wtedy w najwyższej formie ale to nadal była mocna drużyna a zresztą który z Polskich klubów w europejskich pucharach zdziałał coś więcej? Z Levadią owszem porażka była w tragicznym stylu ale ten temat był już poruszany wielokrotnie i nie zamierzam już do tego wracać. Było minęło- już niczego nie zmienimy!!!! Wnioskując po Twojej wypowiedzi można stwierdzić że wg Ciebie MP jest nic nie warte - mylisz się. Lech cały czas robi wszystko żeby wywalczyć to Mistrzostwo, różne zapowiedzi już były ale nic im z tego nigdy nie wychodzi bo My to Mistrzostwo zawsze wygrywamy i jest ono dużym osiągnięciem, zapisujemy się tym w historii i niech nikt nie pieprzy że jest mało znaczące!!! Ja dotychczasowy pobyt w Wiśle trenera Skorży oceniam bardzo pozytywnie , były porażki ale również były zwycięstwa . Nie wiem ile będzie jeszcze pracował w naszym klubie ale jestem ciekawy jak będzie prezentowała się nasza drużyna na wiosnę. Dajmy mu szansę rehabilitacji!!!! Niech wygra na wiosnę tą ligę , mecze z Cracovią , Legią i Lechem a Wisła niech gra w ładnym stylu a wtedy mogę się założyć że wszyscy którzy go teraz krytykują później będą go na rękach nosić!!!
Odpowiedz cytując