Wyświetl pojedynczy post
djpavelas
Junior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2010, 18:33
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Jak się czyta wypowiedzi Skorży to się przykro robi. Człowiek zupełnie bez ambicji i honoru , kurczowo uczepiony stołka. Wisła jest klubem zadłużonym , bez środków na transfery. To jest oczywiste i do tych warunków brzegowych dostosowywać należy cele sportowe. To powinno motywować trenera do racjonalnego wydawania pieniędzy (a on pozwala sobie na Jopa, Juszczyka, Clebera). Wielką przeszkodą do osiągnięcia szczęścia dla Skorży był Bednarz, model angielski panaceum na wszystko. Dziś zbieramy owoce. Konstruowanie jakiegokolwiek systemu w naszym klubie to mit. Skorża wesoło się uśmiecha i nic nie robi. Jak nie jest wstanie załatwiać rozsądnych transferów to niech nie robi żadnych a dopilnuje szkolenia. Niech dobierze sobie ludzi , zaplanuje coś na lata. A tu jest amatorka. Obojętnie co by Skorża nie zrobił to i tak jest głaskany po głowie...
Skorża bez ambicji i honoru? Obudź się człowieku. To samo tyczy się tego Twojego długu. Od kiedy to niby Wisła ma dług wobec kogoś? Ten dług to mocno rozdmuchany aspekt, bo dziura w budżecie po odpadnięciu z Levadia i te inne nasze nieudane przechadzki pucharowe powinny być poprostu wkalkulowane, niezależnie od tego, czy ktos sie tego spodziewał czy nie. Powiedz mi jeszcze co ma Skorża do tego czy Boguś da mu pieniadze na jakiegoś kolesia czy nie da. Przypomina mi się sytuacja z Dja Ettienem z zeszłego roku. Co z tego, że facet miał papiery i aspiracje na grę w naszej lidze, w której podejrzewam byłby gwiazdą, skoro naszego klubu zwyczajnie nie stać na wydatek takiego rzędu ( mam na myśli wynagrodzenie zawodnika ) Także z całym szacunkiem, ale osoba Maćka Skorży akurat ponosi najmniej winy za polityke finansową klubu, bo akurat tymi sprawami zajmują się osoby "wyżej", często nawet niekoniecznie związani ze sportem, a bardziej ze stołkiem i stanowiskiem jakie zajmują w spółce.
Odpowiedz cytując