Nie bardzo "musiała..." Zadaszenie zmieniali na C... i na AB jest identyczne wiec nie ma problemu je przenieść na drugą trybunę w praktycznie niezmienionej postaci... Przeprojektowanie z tego co wiem miało na celu przede wszystkim uwzględnieniem instalacji do topienia sniegu, i ponoś było zbyt poziome i woda nie spływała, więc zrobili kilka stopni nachylenia. Widac więc ze z dachem już by problemów mogło nie być na AB ale zobaczymy... Co do projektu AB to wszyscy wiemy jak będą stały filary itp. tam bardziej chodziło o kanały grzewcze, wentylacyjne, elektrykę, loze super vip itp.... Wydaje mi sie ze gdyby tylko prefabrykaty były to mogli by już je stawiac, problem z tym jak puścić potem rury i wiązki kabli. Wiem ze może sie wydawac że to błahy problem ale bez projektu nikt tego nie ruszy... Bardzo możliwe też, ze Obtułowicz wcale się tego nie dotknie a robi to inna firma, ale bez jego "zamysłu" jak stanie np sciana i jaka będzie np jego "industrialna" toaleta nic nie mogą zrobic

A co do tej plotki z lipcem... Oni mówią o dużo większym poślizgu i mówili to juz pod koniec listopada, kiedy my nic jeszcze nie wiedzieliśmy... Pozdro