Cytat:
|
GacekCCM a czemu zakładasz że Kurto pęknie w takim meczu
|
Spójrz, ile ma lat, jakie ma doświadczenie, w jakim klubie gra.
Rozumiem wpuszczać 17-18 latka do ofensywy, ale im bliżej bramki, tym bardziej odpowiedzialna pozycja.
Cytat:
|
jakby był taki słaby to by go wywalili z klubu a nie trzymali na siłę.
|
Jest młody i się go trzyma, by się rozwinął, bo pewnie ktoś u niego widzi talent?
Cytat:
a ostanie pary to proste
Dudu i Niedzielan ci co prawie w ogóle nie grali i Ćwielong, Beto co dostawali swoje szanse które nie wykorzystywali ;]
|
Chyba jednak nie takie proste, skoro Dudu rozegrał w Wiśle więcej meczów od Beto.
Cytat:
|
I w tym momencie kończymy dyskusję. Razi mnie demagogia.
|
To czemu ciągle się w takim tonie wypowiadasz? Rozdwojenie jaźni? Przecież każdy Twój kolejny post to tezy poparte jeno Twoimi wymysłami, na dodatek każda kolejna teza jest odbiciem tylko i wyłącznie Twojej nienawiści do trenera, która dyktuje ton i rozsądek Twoich wypowiedzi.
Cytat:
|
Chyba, że próbujesz mnie zdyskredytować, przedstawiając jako nienawistnika i obsesjonata...
|
Robić to? A po co? Nie ja dyktuję Ci Twoje posty, przez które na nienawistnika i obsesjonata wychodzisz. Ja to wytykam Tobie, bo co rozsądny na forum to już zauważył, co widać było w odpowiedziach na Twoje posty.
Cytat:
|
Napisałem swoje, Ty swoje, reszta może ocenić sama, czy faktycznie Niedzielan i Dudu byli gorsi od Ćwielonga i Beto. Na pewno Beto był wyższy, tu przyznaję Skorży rację.
|
Jeśli poważnie myślisz, że nie ma argumentów piłkarskich przemawiających za odejściem Niedzielana i Dudu z Wisły, to znaczy, że nie tylko ziejesz nienawiścią, ale i popisujesz się niewiedzą piłkarską na temat swojego klubu.
I na koniec - poważnie myślisz, że Beto otrzymał szansę w Wiśle? Poważnie? Przy tych minutach, jakie rozegrał? Wręcz przeciwnie - bardzo dobrze, że tej szansy nie otrzymał, bo kiedy tylko dostawał kilka minut, to popisywał się nieudolnością.
Niedzielan i Dudu odeszli z klubu, bo nie nadawali się do kombinacyjnej gry oczekiwanej przez Skorżę. Można różnie oceniać odejście Niedzielana, ale moim zdaniem było to ruch bardzo dobry - piłkarz z olbrzymim wynagrodzeniem odchodzi z zespołu po ciężkim urazie, bowiem nie nadaje się do taktyki trenera - rozsądne. Dudu szansy poważnej w Wiśle nie otrzymał podobnie jak Beto (rozegrał nawet więcej minut), w Debreczynie również nie błyszczy.
Wypominać komuś demagogię, dowodząc jednocześnie, że szansę otrzymał Beto, a nie Dudu - bezcenne. Uracz nas jeszcze jakimiś wywodami z sufitu, to zaczyna być lepsze od demotywatorów.
Żebyś jeszcze się przy tym popisywaniu się niewiedzą nie kreował na niewiadomojakiego specjalistę, to pewnie byłoby Ci wybaczone.