Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2010, 17:19
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
raindog pokaż który wszedł na 20 min z tych młodych...

właśnie na tym polega problem o którym tu piszę że oni nie dostawali takich szans, no chyba że uważasz iż 2 min to odpowiedni czas dla sprawdzenia młodego piłkarza raz na kilkanaście meczów

co do Leszczaka to pewnie coś w tym jest co piszesz, cóż jego kariera jest teraz uzależniona od charakteru, jak z nim wygra może coś osiągnie w tej piłce
a ty dalej o tych szansach.

U nas w klubie, czyli NAJLEPSZEJ DRUZYNIE W POLSCE, by dostac szanse trzeba naprawde cos grac.
Skoro nikt takiej szansy nie dostaje, to znaczy ze jest Ch*** warty, i trzymaja go w ME tylko dlatego, zeby był tzw. na sztuke.
Chodzac na mecze ME, ja wiem dlaczego ci młodzi nie dostaja szansy. A ty najwidoczniej nie.

Talentów - to w Polsce mamy jakies talenty

Kluvi - mam wrazenie ze jestes jakis Maciej Batko, albo którys z nich, płaczący ze nie dostaje szansy. Jesli grałes w pilke, to wiesz jak jest z szansami.
ja nie mam wizji - ja po prostu mam swiadomosc tego ze 90% naszej ME to nie sa zawodnicy ktorzy powinni reprezentowac ten klub, jesli chcemy walczyc o jakies puchary.
Rozumiem, ze jak wchodził Kmiecik, to kazdy myślał : zajebiscie, wielki talent, syn super snajpera napewno bedzie dobry, a ja wiedziałem jaki Kmieciu jest i jedyne co to pytałem -dlaczego?-dlaczego trenerze dlaczego.Teraz w Sandecji probuje sie złapac.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 01.02.2010 o godz. 17:32.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując