Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2010, 03:10
Niniejszym spełniają się czarne wizje dotyczące zimy w Wiśle Kraków. Znów brak sensownych transferów, a powrotne ściągnięcie Juszczyka jest samo w sobie komentarzem. I proszę, bez argumentowania o oszczędnościach itp. - Wisła może i powinna inwestować w nowych zawodników. Na ten moment mamy encyklopedyczny przykład uwsteczniania się klubu, katastrofalne porażki z niedalekiej przeszłości poszły w las. Nie twierdzę przy tym, że nie może być gorzej (bo może), ale pod względem rozwoju sportowego klubu w umownej w skali między bardzo źle (0) a bardzo dobrze (10) Wisła miota się gdzieś między 2 a 3.

Pozostaje ślepa nadzieja, że coś ruszy w kwestii wzmocnień w okolicach czerwca. Ale na to jest bardzo niewielka szansa. Na to, że Wisła w obecnym składzie cokolwiek osiągnie w pucharach w lecie, bliska zeru.

Idę o zakład, że czeka nas kolejne lato pełne frustracji. Dolary przeciw orzechom.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując