Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2010, 19:20
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ty ten "konsumpcjonizm" zrozumiesz dopiero wtedy, kiedy na bramce z konieczności będzie musiał stanąć Juszczyk, a nasze pole manewru wśród napastników i bocznych pomocników na ławce będzie ograniczało się do Łukasza Burligi. Mamy obecnie dwóch napastników - zakładając, że Boguski wreszcie przestanie łapać drobne kontuzje. Paweł - nasz najlepszy napastnik - będzie gotowy do gry nie wiadomo kiedy.

A kolega szejkspir wśród przyczyn naszych obecnych problemów zapomniał wymienić fenomenalny występ w pucharach. To bardzo znamienne, takie wybiórcze podejście do rzeczywistości.
wolfy, ale ja wierze w to ze jesli Juszczyk stanie na bramce, to bedzie najlepszym bramarzem ligi, a Burliga sie wybije i bedzie niczym Brzyski, czy też dalej jak Wawrzyniak etc.
Wiem ze wiekszosc naszej ME to są zawodnicy ktorzy nie wygladaja jak przyszle gwiazdy. Ale moze jesli by na nich stawiano, probowano chociaz, to zrobili by sie takimi Rybusami, Borysiukami, Możdzeniami etc.
Taki Możdzeń mial fajny wystep przeciwko nam, i dzieki temu o nim slychac. Ale sie pokazał, pamietał ze zagrał na niezłym poziomie. Nie przestraszył sie.
teraz go gdzies wypozyczyli chyba, ale jakby nie bylo wykorzystał szanse. 18 lat ma czy cos kolo tego.
A u nas takich szans nie dostaja mlodzi. Zmiany jakie byly to Cwielongi, Cantoro, Łobodzinski, ew. Jop
Burliga na 2 minutych wchodzil. I gdzie on ma sie ograc. Chyba na playstation.
Wiem ze potrzeba tansferow bo ławka słaba, ale moze tak lepiej kupic z 5 młodych.
Najsmieszniejsze jest to ze nie mamy napastnikow wogole. Jeden Brożek to za mało.
Bo w ME to napastnikow nie mamy. nie ma ich.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując