someonewisp napisał(a):

@szejkspir
O tym co wyżej napisałeś większość normalnych kibiców wie. Już nie chodzi o brak transferów i tym podobne. Tutaj jest problem wynikający z ciągłego okłamywania nas. Sam wasz Skorża oficjalnie powiedział, że chce wzmocnić Wisłę 2-3 zawodnikami tuż przed pierwszym obozem przygotowawczym. Wiemy, że gówno wynikało z jego deklaracji, ale naprawdę lepiej było by jeśli by przyznał, że pieniędzy nie ma. Koniec kropka. A tak ta bezkresna karuzela medialna trwa. To powoli staje się nudne i nieludzkie, łudzenie nas nadzieją, że kogoś pozyskamy czy nie. Wole usłyszeć brutalną prawdę, a nie cyniczne kłamstwo.
|
No to wlasnie ja uslyszales ... tyle ze od nas
A co do klamstw

to czy tak naprawde ktos z was uslyszal jakies obietnice od Cupiala/Wilczka/Skorży czy kogo kolwiek innego ze beda nowi ? Z tego co ja kojarze to byly plany, ze beda nowi jak sprzedadza Brozka lub Marcelo , prawda ? Przedali ? Nie...
A co do medialnej bezkresnej karuzeli .. coz o czyms trzeba pisac, prawda ? 99,9 Tych transferow nie ma potwierdzienia nawet w kilku procentach w rzeczywistosci ... i dlatego czujecie sie oszukani ? Przez kogo ? przez Fakt, WP, Gazete W czy Przeglad Sportowy ? Przypomina mi sie jak kiedys (chyba tutaj na tej stronie) byly wypisane wszystkie nazwiska zawodnikow z kilku sezonow ktorzy ponoc byli przymierzani do Wisly ....z reszta przypomnijcie sobie kilka rodzynkow z ostatnich okienek ...