Skoro już odświeżyłem temat Fm to się pochwale

mój aktualny sezon w Wiśle to 4 który gram:
2x Mistrz Polski w 4 sezonie wszystko wskazuje na to, że znowu zdobędę Majstra
PP:
Triumf w 2010/2011 Szczerze nie wiem po co jest ten puchar wolałbym się skupić na np.Liga Mistrzów
Liga Mistrzów:
Pierwszy sezon

orażka już w 3 rundzie bo koncertowałem się na transferach niż na sparingach poległem z Bate Borysów
Drugi sezon:
Upragniony awans do fazy grupowej LM w grupie z :Bayern Monachium,Villarreal ,Girondins Bordeaux i tak przed tymi meczami, do siebie noto już poległem będzie ostatnie miejsce,jednak nie wywalczyłem 4 punkty dający awans do LE wszystkie 4 punkty remisami,w LE trafiłem na Galatasaray,dostałem po 2:0 i odpadłem z LE
Sezon trzeci:
brak występów 3 miejsce w lidze
Sezon czwarty:
Sądzę, że najbardziej udany w LM trafiłem na:Milan,Szachtar,Ajax
Mecze z Milanem,Szachtarem przegrane, ale jeden zremisowany z Szachtarem.Z Ajxem wygrałem po 2:0 Oczywiście, strzelałem gole Milanowi i Szachtarowi,awansowałem fuksem bo Szachtar dawał ciała,na koniec zajęli 4 miejsce w grupie co cieszy
Po awansie trafiłem na Liverpool , w pierwszym meczu, u siebie przegrałem minimalnie bo 2-3 ale za to w rewanżu przegrać 1-4 ale grałem bez pierwszego bramkarza bo załapał kontuzje.
Liga
Oczywiście wygrywałem z Legią i Lechem ale też i przegrywałem.Derby wszystkie zwycięskie, aż do sezonu 4 bo w 4 sezonie pożegnaliśmy Cracovie z ligi
Obecny skład:
cz1
cz2
zawodnicy którzy się przewinęli przez Wisełkę:
Aha mam nowego właściciela zwie się: Yury Tchizh mało daje kasy na transfery w poprzednim dał tylko 20 milionów zł
P.s sorry za nie łączenie składu w jedność nie chciało mi się
Komentarze jak i krytyka mile widziana