Wyświetl pojedynczy post
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2010, 14:52
Skoro już odświeżyłem temat Fm to się pochwale mój aktualny sezon w Wiśle to 4 który gram:

2x Mistrz Polski w 4 sezonie wszystko wskazuje na to, że znowu zdobędę Majstra

PP:

Triumf w 2010/2011 Szczerze nie wiem po co jest ten puchar wolałbym się skupić na np.Liga Mistrzów

Liga Mistrzów:

Pierwszy sezonorażka już w 3 rundzie bo koncertowałem się na transferach niż na sparingach poległem z Bate Borysów

Drugi sezon:

Upragniony awans do fazy grupowej LM w grupie z :Bayern Monachium,Villarreal ,Girondins Bordeaux i tak przed tymi meczami, do siebie noto już poległem będzie ostatnie miejsce,jednak nie wywalczyłem 4 punkty dający awans do LE wszystkie 4 punkty remisami,w LE trafiłem na Galatasaray,dostałem po 2:0 i odpadłem z LE

Sezon trzeci:

brak występów 3 miejsce w lidze

Sezon czwarty:

Sądzę, że najbardziej udany w LM trafiłem na:Milan,Szachtar,Ajax

Mecze z Milanem,Szachtarem przegrane, ale jeden zremisowany z Szachtarem.Z Ajxem wygrałem po 2:0 Oczywiście, strzelałem gole Milanowi i Szachtarowi,awansowałem fuksem bo Szachtar dawał ciała,na koniec zajęli 4 miejsce w grupie co cieszy

Po awansie trafiłem na Liverpool , w pierwszym meczu, u siebie przegrałem minimalnie bo 2-3 ale za to w rewanżu przegrać 1-4 ale grałem bez pierwszego bramkarza bo załapał kontuzje.

Liga

Oczywiście wygrywałem z Legią i Lechem ale też i przegrywałem.Derby wszystkie zwycięskie, aż do sezonu 4 bo w 4 sezonie pożegnaliśmy Cracovie z ligi

Obecny skład:

cz1

cz2

zawodnicy którzy się przewinęli przez Wisełkę:

Aha mam nowego właściciela zwie się: Yury Tchizh mało daje kasy na transfery w poprzednim dał tylko 20 milionów zł

P.s sorry za nie łączenie składu w jedność nie chciało mi się

Komentarze jak i krytyka mile widziana
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując