Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2010, 11:41
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Włączę się do tej ciekawej dyskusji.
Wzmianka o Putinie mało sensu ma,ale jak należy spojrzeć na naszego prezydenta,który pluje mi osobiście w twarz (moja rodzina pochodzi z Kresów) bratając się z ludźmi, którzy uważają Banderę za bohatera i udając,że tego (masakra wołyńska i małopolska) tematu nie ma?
Taki patriota i wielki Polak.
Mojego głosu na pewno nie dostanie obecny prezydent.
A jeśli chodzi o PO szkoda,że Gowin nie ma szans na start w wyborach. Palikot,Komorowski czy nie daj Boże Cimoszewicz... Szkoda pisać o takich kandydaturach.

jaką widzisz alternatywę wobec tego? Sprawa wcale nie jest taka prosta jak Ci się wydaje. Jeśli myślisz, że z Ukraińcami idzie się dogadać - to owszem, ale najprędzej właśnie z banderowcami! Niemożliwe? A jednak tak jest. Zachodnioukraińcy czyli banderowcy albo podbanderowcy mają sposób myślenia zbliżony do zachodniego - jeżdżą na roboty do Polski, Czech a jak im sie uda to dalej na zachód i naprawdę idzie sie z nimi dogadać. Jest to moje odczucie w bezpośrednim kontakcie z nimi. Dopuścili się potwornych zbrodni to prawda - zbrodni nierozliczonych - to prawda. Mamy jednak do wyboru albo mieć ich przy sobie i zmiękczać albo puścić walkowerem cała Ukraine

Natomiast wschodnia Ukraina to kaplica - to jest Azja, ZSSR - Rosja i Putin. Tyle się z nimi dogadasz co z Ruskimi