Wojtas napisał(a):

Absoluta racja z Bronex-em.
W klubie panuje jakas dziwna sytuacja ,jakby nikt niczego nie kontrolował.
Nikt nie wie co ze stadionem,nikt nie wie co z kontuzjowanymi zawodnikami (BrozekBoguski) ,zwlalnia i zatrudnia sie nieznanych fizlologów ,..
bajki Skorzy o jakims modelu Angilskim i zatrudnienie "scoutow" czyli Caplara i Klejdisnta mozna juz teraz traktowac w kategoriach żartu.
Jednym slowem prowizroka i naprawde nie wiem i nie rozzumiem dlaczego po raz n-ty powielamy te same błedy.
|
Właśnie mam pytanie, ostatnio nie jestem aż tak na bieżąco, ale chyba nie było żadnej informacji oficjalnej, że Pan Caplar i Klejdnis podpisali kontrakty z Wisłą
Najbardziej wkurza mnie takie gadanie, przed każdym oknem transferowym '' Chcemy wzmocnić zespół dwoma, trzema zawodnikami, którzy wskoczą do pierwszego składu'' Od 2 lat, jak nie więcej ciągle słyszymy takie gadanie. Ja rozumiem teraz jest kryzys, Wisła odpadła z Lm, nie ma jej w Lidze Europejskiej, okej nie kupujemy piłkarzy testujemy i to jestem w stanie zrozumieć. Ale dlaczego wcześniej nie potrafiliśmy kupować piłkarzy w grudniu, aby miał te cholerne pół roku na możliwość zgrania się z drużyną? Później przychodzi w czerwcu, zaraz mecze i pretensje,że zawodnik X, który miał być wzmocnieniem nie pomógł drużynie. Bardzo szanuję Cupiała, ale facet sam wie doskonale,że trzeba zainwestować by mieć zyski.