wegiel napisał(a):

nie mam ****a żadnych kompleksów, ale widać że jesteś z elektoratu Pisu. No sorry, ale ten charczący Kaczyński jest postrzegany jak ostatni kasztan po prostu na tym " zachodzie " .
I nie ulegam gadce o spojrzeniach z zachodu, tylko polityka wewnętrzna kraju jak i zagraniczna jest bardzo ważna.
Przykład Rosjii i Chin jest nie za dobry, bo te 2 państwa mają ogromne złoża surowców = pieniędzy, więc możesz być agentem KGB, albo być czerwony i mordować ludzi a i tak Ci nic nie zrobią.
====
@ Hunter - na Cimoszewicza bym zagłosował jeśli wystartuje. Ale z nim nic nie wiadomo. Nie będę przecież głosował na PIS. Więc jeśli nie Cimoszewicz to ktoś z PO. Nie wiem co w tym śmiesznego jest.
Ja wiem, że w Krakowie, Małopolsce PIS ma duży elektorat bo jednak wschód, duże rozwarstwienie społeczne...no ale nie atakujcie mnie za to - że będę głosował na kogoś spoza PIS-u...
|
Gdybys zagladal do tego tematu dluzej to bys wiedzial ze na PiS nigdy dotychczas nie glosowalem bo mowilem to kilka razy.
Nie zamierzam z toba sie wdawac dyskusje. Bluzgi i "charczacy Kaczynski postrzegany na zachodzie jak kasztan". No i? To jest prezydent Polski czy zachodu? Mi sie tez nie podoba prezydent Rosji czy np. premier Hiszpanii i myslisz ze ktokolwiek w Hiszpanii sie przejmuje opinia z zewnatrz?
Odpowiedz sam sobie:
1. Zastanowic sie co wynika z tego jak Kaczynski jest "postrzegany". Dla Polski i Polakow.
2. Dlaczego tak jest? Podpowiem. Bo ma poglady inne niz zachod chcialby zeby wszyscy mieli
3. A przy okazji zluzuj z tonem albo sie pozegnamy. Wlasciwie juz sobie zasluzyles na bana ale lubie dawac szanse na rehabilitacje.