Wyświetl pojedynczy post
wegiel
Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2010, 15:03
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Kolejny ktory ulegl gadce o "spojrzeniach z zachodu". Akurat sie tym wszyscy przejmuja jaki ktos ma wizerunek przy robieniu interesow. Najlepszym przykladem sa Rosja i Chiny. No ale przeciez zakompleksieni ludzie zawsze poleca na teksty o "lepszym wizerunku na zachodzie".

nie mam ****a żadnych kompleksów, ale widać że jesteś z elektoratu Pisu. No sorry, ale ten charczący Kaczyński jest postrzegany jak ostatni kasztan po prostu na tym " zachodzie " .

I nie ulegam gadce o spojrzeniach z zachodu, tylko polityka wewnętrzna kraju jak i zagraniczna jest bardzo ważna.

Przykład Rosjii i Chin jest nie za dobry, bo te 2 państwa mają ogromne złoża surowców = pieniędzy, więc możesz być agentem KGB, albo być czerwony i mordować ludzi a i tak Ci nic nie zrobią.

====

@ Hunter - na Cimoszewicza bym zagłosował jeśli wystartuje. Ale z nim nic nie wiadomo. Nie będę przecież głosował na PIS. Więc jeśli nie Cimoszewicz to ktoś z PO. Nie wiem co w tym śmiesznego jest.

Ja wiem, że w Krakowie, Małopolsce PIS ma duży elektorat bo jednak wschód, duże rozwarstwienie społeczne...no ale nie atakujcie mnie za to - że będę głosował na kogoś spoza PIS-u...
Ostatnio edytowane przez wegiel : 29.01.2010 o godz. 15:07.