Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2010, 13:01
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Gdyby tak dobrze przeanalizować wywiady naszych klubowych decydentów z ostatniego półrocza to w obszarze rzeczy istotnych jest to plątanina niedorzeczności , kłamstw , kłamstewek , deklaracji bez pokrycia , kombinacji alpejskiej do tego dochodzi festiwal amatorskich decyzji i działań obliczonych na doraźność , przeczekanie i kto wie jeszcze co. Potem przyjdą eliminacje do jakiegokolwiek pucharu klubowego UEFY , pojedziemy do Andorry czy na Maltę , wrócimy i będzie płacz ,że znowu budżet się zawalił i trzeba improwizować.... a i tak na końcu konsekwencje zaistniałego stanu rzeczy poniesie klubowa sprzątaczka , kierowca albo stróż.... Bo przecież trener jest zupełnie niewinny i pewny tego ,że "wypada tylko przeprosić kibiców" załatwi sprawę... Gówno załatwi Panie Skorża... Ja już nie mówię o tych transferach bo to jest wielki za przeproszeniem ch.... ale patrzcie jak się zachowuje klub w kwestii stadionu , zamiast walczyć naciskać mobilizować nagłaśniać to u nas jest cisza i spokój , jakby Majchrowski powiedział ,że budowa potrwa jakieś dziesięć lat jeszcze a za wszystko ma zapłacić "operator" to żaden by się słowem nie odezwał ... Nam brakuje na czele tego klubu człowieka z pasją , któremu obce jest tanie kombinowanie...
Z ostatniego półrocza?
Przecież takie jazdy są od paru lat - "kupowanie" bramkarzy, Lewandowskich, Neiów, Kluivertów.
Koniec końców - cóż najwyżej wyjdziemy tym samym składem i trza wygrywać tak jak na jesieni.
Co do jazdy wielu z Was po Skorży moje zdanie jest takie, że jak zdobędzie MP to powinien pozostać trenerem co najmniej do pucharów.
Przynajmniej ja ch... wiem - czy ma jakąś kasę, ile, jaki jest stan zdrowia kontuzjowanych itd. itp.
Przypomina to wszystko łatanie byle czym mocno dziurawych spodni, a potem wielkie zdziwienie i płacz, jak goła d.pa wyjdzie na wierzch w najmniej odpowiednim momencie.
Nowak wiadomo było, że to bzdura.
Że Kowalski do Piasta - hmm on słaby jest - szybkości,zwrotności i gibkości nigdy nie będzie miał - nie ta budowa po prostu... Jop 2 tylko sporo młodszy.
Odpowiedz cytując