63.5 Kg napisał(a):

Chlopie bo ci cukier skoczy wiec zluzuj...
Widac ze mnie nie czytasz co pisze... a pisalem jak byk ze znawca byc nie trzeba zeby widziec co sie dzieje.
Co do betonowaniato mozna betonowacspokojnie ponizej -5 poniewaz na trybunach ktore istnieje i tych ktore sa w budowie roobiono to bez problemu.
A skad niby wiedza ze nie moga tobic przez tydzien Temperatura zmienila sie w ciagu jednego dnia o 10 stopni.
Przeciez kolego chyba sa jaies terminy oddania tego stadionu a ztego co ja widze to cala ta budowa wyglada jak taka zwykla samowolka.
I nie pisz mi ze sie znam czy cos wiem bo tak naprawde to nic nie wiem ,a pisze to co uwazam wedlug wlasnego uznania.
PS.Poprostu wkur...mnie juz to ze takie cyrki w jednej prostej sprawie sa...
http://www.dom.pl/betonowanie-w-obni...eraturach.html
|
Widzisz sam piszesz ze cię to wkur....a to ty uwazaj na cukier i swoje cisnienie.Tak na poważnie to bylem pewny w momencie jak Krakow nie został wybrany do ME ,że bedą jaja z budową i są bo tak wszystko jest u nas w mieście robione szybko niedbale itp.Gwarantem oddania stadionu w terminie bylo tylko Euro 2012 a teraz to gdzie nam sie spieszy czy to bedzie Lipiec Grudzień.Jak czytam ,że Wisła ma sie określić do konca Marca z powierzchnią na stadionie to ogarnia mnie śmiech bo to znaczy ,że miasto bedzie szukało od Kwietnia na własną ręke i zanim znajdzie chętnych podpisze umowy to bedzie Czerwiec a kiedy zagospodarują ? w przeciagu miesiaca ? Takie ustalenia powinny być już dawno zrobione ale to jest wlaśnie Krakow i Majchrowski.Dlatego szkoda nerwów i zdrowia .Pozdrawiam