Wyświetl pojedynczy post
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2010, 22:00
zbymak napisał(a):Wyświetl post
1) To ,że jest totalny burdel to ja wiem i termin lipcowy dla mnie to s-f .2) harmonogram prac miałem na mysli to że wiedzac ze beda mrozy przez tydzień ( betonować można do -5 stopni) ustalono że przerywaja prace do konca Stycznia a co bedzie dalej zalezy od pogody 3) na budowie pracują firmy podwykonawcze ( trybuna Zachodnia obecnie firmy zbrojarsko betoniarskie ) i jesli wiedzą ,że nie moga robić przez tydzień to jada na inną budowe( wiem bo znam goscia z jednej firmy i w tym czasie robia wylewki na innej budowie w srodku hali ) .4) pomysl troche zanim coś napiszesz a najlepiej podejdz sobie na budowe porozmawiaj z ludzmi z kierownikami to ci co nieco powiedzą co sie dzieje na budowie i jak sie maja niektore sprawy z naszym stadionem a nie tylko pisać jakim to jest sie madrym i mysleć ,ze na wszystkim sie znam .Pozdrawiam

Chlopie bo ci cukier skoczy wiec zluzuj...
Widac ze mnie nie czytasz co pisze... a pisalem jak byk ze znawca byc nie trzeba zeby widziec co sie dzieje.
Co do betonowaniato mozna betonowacspokojnie ponizej -5 poniewaz na trybunach ktore istnieje i tych ktore sa w budowie roobiono to bez problemu.
A skad niby wiedza ze nie moga tobic przez tydzienTemperatura zmienila sie w ciagu jednego dnia o 10 stopni.
Przeciez kolego chyba sa jaies terminy oddania tego stadionu a ztego co ja widze to cala ta budowa wyglada jak taka zwykla samowolka.
I nie pisz mi ze sie znam czy cos wiem bo tak naprawde to nic nie wiem ,a pisze to co uwazam wedlug wlasnego uznania.

PS.Poprostu wkur...mnie juz to ze takie cyrki w jednej prostej sprawie sa...

http://www.dom.pl/betonowanie-w-obni...eraturach.html
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 28.01.2010 o godz. 22:05.
Odpowiedz cytując