63.5 Kg napisał(a):

Kolego harmonogramu juz nie ma od dawna poniewz golym okiem widac gigantyczne opoznienia i to ze pan prezydentos obiecuje stadion na lipiec to ja mam gleboko gdzies bo znawca nie ejstem ale wiem ze na ten termin on nie bedzie gotowy i to jest raz.
Dwa.
Nie pracuje nad zadnymi kolejnymi odcinkami bo tamta strona zostala zatrzymana na dobre.
Trzy.
Jak na innych budowach Jezeli by tak bylo to kazdy by tak robil i przerywal sobie jedna zeby skonzyc druga.
Cztery.
I koncze ta polemike z Toba bo jak dla mnie ta cala budowa w tym momencie to ejts gigantyczny burdel i to z dnia na dzien coraz gorszy.
|
1) To ,że jest totalny burdel to ja wiem i termin lipcowy dla mnie to s-f .2) harmonogram prac miałem na mysli to że wiedzac ze beda mrozy przez tydzień ( betonować można do -5 stopni) ustalono że przerywaja prace do konca Stycznia a co bedzie dalej zalezy od pogody 3) na budowie pracują firmy podwykonawcze ( trybuna Zachodnia obecnie firmy zbrojarsko betoniarskie ) i jesli wiedzą ,że nie moga robić przez tydzień to jada na inną budowe( wiem bo znam goscia z jednej firmy i w tym czasie robia wylewki na innej budowie w srodku hali ) .4) pomysl troche zanim coś napiszesz a najlepiej podejdz sobie na budowe porozmawiaj z ludzmi z kierownikami to ci co nieco powiedzą co sie dzieje na budowie i jak sie maja niektore sprawy z naszym stadionem a nie tylko pisać jakim to jest sie madrym i mysleć ,ze na wszystkim sie znam .Pozdrawiam