Wyświetl pojedynczy post
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2010, 18:12
Co do zawodników testowanych przez Nasz klub to jestem przeciwny podpisywania kontraktów z Issa Ba.Ten piłkarz niebawem skończy 29 lat, a więc młody to on nie jest. Ponadto jego dotychczasowe dokonanie nie powalają na kolana. Ba także w życiu prywatnym nie za bardzo sobie radzi słyszałem o przemocy wobec żony, a także o próbie nielegalnego przewiezienia do Europy konkubiny. Pilkarze grający w Naszych barwach powinni stanowić przykład do naśladowania także poza boiskiem, a Issa tego nie warunku nie spełnai. Tak więc dla Issa Ba zdecydowane NIE!!! Z kolei Stjepan Poljak wydaje mi się być ciekawym zawodnikiem sądząc z przebiegu dotychczasowej kariery, jeśli udało by mu się rozwiązać kontrakt z obecnym klubem to można by mu zaoferować półroczny kontrakt z opcją przedłuzenia o przynajmniej 3 lata. Jestem za daniem szansy Stjepan'owi Poljakowi. Jeśli chodzi o Bratislav'a Punosevac'a jestem za wypożyczeniem tego zawodnika na pół roku z możliwością transsferu definitywnego. Jest to wysoki napastnik, a takowego od dawna poszukuje Skorża. Bratislav Punosevac powinien otrzymać możliwość występów w Wiśle w rundzie wiosennej.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując