Wyświetl pojedynczy post
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2010, 16:15
Mareq napisał(a):Wyświetl post
A zagrożenie było na jakiej podstawie ? Bo WHO tak ogłosiła ?
Jak dla mnie nie było nigdy żadnego realnego zagrożenia i kiedy ministerstwo dosyć mozolnie prowadziło negocjacje z koncernami (obojętnie czy to było z powodu finansowego , czy zdroworozsądkowego ), to odczuwałem satysfakcję , że przynajmniej w tym kraju chłopaki nie obiją sobie kryzysu a ponadto i tak już mocno obciążony budżet nie zostanie jeszcze bardziej nadwyrężony.

zgadzam sie z tym w zupełnosci. Rozdmuchana epidemia swinskiej grypy to wlasciwie od samego poczatku była mocnym przegieciem. Co do wyborow prezydenckich - ja bym chciał Cimoszewicza jako kandydata PO. Szkoda tylko ze to niemozliwe, a gosc napewno nadaje sie do tego bardziej niz Tusk czy Komorowski razem wzieci. Co do tego ze Komorowski to "ciepłe kluchy" to sie nie zgodze, spokojnie wygrałby wybory wg mnie. Kaczyński na szczescie na reelekcje szans nie ma zadnych, bez czy z Tuskiem i tak bedzie to wygladac tak samo - wiekszosc niezdecydowanych (a i zdecydowanych tez) bedzie po prostu szła na wybory przeciwko Kaczyńskiemu.