Wyświetl pojedynczy post
Johnny B
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2010, 13:23
Raito napisał(a):Wyświetl post
Ja jestem za podpisaniem Ba, Poljaka i Punosevaca ale musimy poczekac do powroty ze zgrupowania i wtedy sie wszystko wyjaśni.
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego połowa forum jest za podpisywaniem tych zawodników? Czy widział ktoś ich na treningach? Czy sztab szkoleniowy rozpiewał się w samych superlatywach o trójce testowanych zawodników? Czy na podstawie strzelonej bramki z kornera niektórzy obliczyli sobie że Poljak jest gwaracją minimum 4 bramek w meczu? Albo to że testowany serb strzelił bramkę rundy w swojej lidze? Był też u nas taki zawodnik co strzelił przepięknego gola z dystansu a co było dalej każdy wie. Czy omijają mnie jakieś sekretne informacje, czy macie dostęp do jakiś stron z takimi danymi, czy może macie wujków albo ciocie w sztabie decyzyjnym w klubie? Codziennie jestem an wislakrakow i na oficjalce i poza skrótami meczów i relacjami live meczów nie ma żadnych informacji na temat testowanych graczy. Też pragnę, żeby Wisłą się poważnie wzmocniła, albo testowani zawodnicy okazali się realnym wzmocnieniem drużyny, ale wybaczcie co znaczy jestem za podpisaniem ich?! Coś wiesz więcej o zawodnikach niż forum czy chcesz rezolutnie błysnąć nabijając sobie takimi istotnymi zwrotami liczbę postów na forum?
Sorry za offtopa, ale musiałem bo to nienormalne, że nagle na forum jest tysiąc Maciejów Skorż

pokój
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx
http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search=
Banjo Boy is godlike >.<
Odpowiedz cytując