Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2010, 20:05
Szczerze- jeżeli sprowadzimy Nowaka, to ja odpowiedzialnych za ten transfer podałbym do sądu za celową niegospodarność. Nazywając rzeczy po imieniu- żeby próbować sprowadzić Nowaka trzeba być kretynem albo sabotażystą. Dawidowski, Gołoś, Garguła- to tylko przykłady z naszego podwórka na istnienie zawodników przewlekle kontuzjowanych. A przecież w Legii też jest podobnie- Grzelak, Szałachowski.

Co do Senegalczyka to ja jestem sceptycznie nastawiony. Chłop ma już 29 lat, ostatnio nie grał. Wersja na 2,5 roku w ogóle nie ma sensu- to blokowanie kadry starym, zagranicznym przeciętniakiem. Mamy już Sobolewskiego, Garguła też nie jest młody, ale na teraz to dobre rozwiązania. Na zapchajdziury mamy już Jirsaka, Diaza i Gołosia- trzeba szukać wariantu rozwojowego, a nie kupować kolejnego piłkarza, z którego już nic nie będzie. Wariant na pół roku też nie ma sensu. Faktycznie, na wiosnę pewni są tylko Jirsak z Diazem, ale Sobol i Gołoś też powinni zdążyć, do tego można przesunąć Marcelo do drugiej linii( aktualnie stoperów u nas dostatek), a przede wszystkim jestem za tym żeby ogrywać Mączyńskiego i Chrapka.
Odpowiedz cytując