el Nuero napisał(a):

wolfy, mam pytanie. Czy sądzisz, że ZAMIAST wracać do zgranej karty w osobie Juszczyka, Wisła nie powinna raczej sięgnąć po któregoś z młodych i obiecujących POLSKICH bramkarzy? Nie chcę się powtarzać, bo już to pisałem, ale wydaje mi się, że młodzi bramkarze Jagi (Sandomierski - miał ponad 500 min. bez wpuszczonej bramki, Gikiewicz - jeden z lepszych bramkarzy w poprzednim sezonie) raczej nie kosztują milionów €, byliby lepszą inwestycją na przyszłość niż Juszczyk, który nie sprawdził się nawet w słabej drużynie na Cyprze.
Czy twoim zdaniem nie byłby to lepszy ruch ze strony Wisły? Skoro klub stać na marnowanie pieniędzy, to dlaczego nie POMYŚLEĆ na przyszłość i sprowadzić któregoś z nich - biorąc pod uwagę, że zarówno Pawełkowi, jak Juszczykowi niebawem skończy się umowa?
|
Ale ja nie broniłem Juszczyka, tylko Pawełka. Co sądzę o tym ruchu już dałem do zrozumienia. I to dość dobitnie.
A co do personaliów - nie ten temat i nie ze mną. Radziłbym tylko nie sugerować się minutami bez wpuszczonego gola oraz wiekiem - to, ze jest młody nie oznacza, że będzie coraz lepszy. Tak naprawdę nad obojgiem musiałby popracować jakiś dobry trener bramkarzy, a takie rzeczy, to tylko w Legii.
Poza tym czym, innym jest gra w Jagiellonii, czym innym w Wiśle.