Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2010, 15:08
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Tak jak sądziłem rezerwy Szachtara będą mocnym przeciwnikiem. Ale już nie brałem pod uwagę,że aż tak bardzo poza zasięgiem. Oczekiwałem remisu, mimo wszytko tak wysoka porażka jest tragedią,bo pokazuje tak naprawdę,że cofamy się strasznie szybko. Płakać nie ma co nad wynikiem,raczej nad grą której rzecz jasna nie ma. Ale czy ktoś oczekiwał czegoś innego?
Oczywiście porażka nie jest tak ważna,bo jak mówi jedno z sztandarowych haseł polskiej myśli szkoleniowej, wyniki w sparingach nie są ważneNo i liga będzie ciekawsza.
My też mocno zdziesiątkowani plus kadrowicze po zmianie strefy czasowej to jedna strona medalu.
Druga jest taka, że Szachtar to szczerze mówiąc niestety zespół z innej półki niż my i w 4/5 meczów o coś skroiliby nam d.pę. Przypomnijmy sobie mecze o LM - S-Legia (jesień 2006?) i 5-2 w Wawie jak S wziął się do roboty bo był niby jakoś tam zagrożony po 1 meczu (bodaj 1-0 w Doniecku - bardzo szczęśliwie niska porażka Legii).
Więc różnica między czubem Ukrainy, a czubem Polski jest właśnie taka bo niby na jakiej podstawie ma być inna?
Odpowiedz cytując