|
Dawać tego Pumosevaca i Poljaka osobiście uważam(po tym co zobaczyłem w Remes Cup), że murzyn nas nie zbawi(średniak i tyle), podobnie jak Kowalski który strasznie odstawał od reszty ligowców.
Cóż wiem, że na dużym boisku to co innego ale hala z drugiej strony fajnie pokazała refleks i możliwości motoryczne tych zawodników(kondycja, przyspieszenie- myślę że Głowacki, Marcelo, Cleber zagraliby 4x lepiej).
Ogólnie jestem przekonany tylko do tego, że warto dać szansę Pumosecacovi(zadziorny, do tego szuka strzału w każdej sytuacji w polu karnym, do tego wysoki), natomiast Chorwat pewnie nie zachwycił, ale ma ciekawe CV do tego mógłby u nas pograć z 4 lata więc warto dać mu szansę choćby półrocznego kontraktu.
Ba Ba Bye Bye.
Wydaje mi się też, że warto dać szanse Burlidze bo chyba nie zawodzi. Niech ten zawodnik dostanie większy kredyt zaufania. Z powodzeniem występował w pomocy/w ataku w juniorach więc możebyć również dzięki swoim dobrym warunkom fizycznym a do tego szybkości pociesznym bocznym obrońcą, choćby bardzo dobrym rezerwowym.
Ostatnio edytowane przez Daniel Alves : 26.01.2010 o godz. 12:06.
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
|