Wyświetl pojedynczy post
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2010, 04:25
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę płakać i narzekać, ale nie potrafię zrozumieć czemu Legia pozapraszała na testy - jacy by oni nie byli i czego aktualnie nie prezentowali - zawodników ze znacznie lepszym CV niż nasi testowani. O ile ten Chińczyk z MU to jakiś bubel i ichniejszy Rasiak, to ten obrońca, który jeszcze do niedawna grał w C Z w naszej kartoflanej lidze będzie właśnie drugim Vidicem. Nie wierzę, że Legia płaci znacznie więcej niż my. I paradoksalnie przypadek Nurkovica tylko potwierdza moje wątpliwości. To, że Legia zaprosiła go do siebie na testy, a on pojechał zwabiony korzystniejszymi warunkami finansowymi oznacza tylko tyle, że i Wisła i Legia proponują kontrakty na zbliżonym poziomie. Czy trochę mniej, czy trochę więcej - i nas i ich stać na zawodników z tej samej półki.

Dlaczego zatem oni testują ciekawszych graczy? Oni biorą Iwańskiego, a my Łobo?

O sztab trenerski i pracę z młodzieżą nie pytam, bo tego zazdrościć im możemy od lat.

I żeby nie było - ja nie chcę płakać i uprawiać kibicowania a'la bravo sport. Chodzi tylko o to, że jeżeli można coś za te same pieniądze zrobić lepiej i porządniej, zarządzać budżetem mądrzej, efektywniej, solidniej - to czemu tego nie zrobić?
jakby byl Vidicem i chcial malo to juz by kontrakt negocjowali
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując