|
Mam prosbe do wszystkich narzekajacych na Cupiala i domagajacych sie zeby oddal/sprzedal itp. nasz klub - zastanowcie sie co piszecie, ja wiem ze Wam sie wydaje ze Wisla zawsze byla wielka, ale nie nie byla i tak gralismy w drugiej lidze i pilkarze nie chceili grac w Wisle a kazdy wybijajacy sie pilkarz byl sprzedawany. Gdyby nie Cupial to Wisla w najlepszym wypadku byla by taka Odra czy Ruchem, w najgorszym pewnie spotkalby ja los niewiele lepszy od Hutnika. Zreszta nawet jesli by Cupial chcial sprzedac klub to w Malopolsce nie ma biznesmena z takim zapleczem biznesowym wiec najpewniej trafilibysmy w rece jakiegos Bekdasa, Ptaka ktory koniecznie chcialby w zamian za to postawic hipermarket np. na bloniach.
Co do Nurkovica to dla mnie nie ma tematu - podpisalismy z Juszczykiem i mamy dwoch bramkarzy na ta runde. Ciekaw jestem natomiast czy zjawia sie w koncu jacys lewi obroncy i czy ci testowni napastnicy o ktorych wspominal Skorza to wlasnie mial byc tylko ten serb czy ktos jeszcze przyjedzie na testy
|