Wyświetl pojedynczy post
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2010, 19:30
A ja wam powiem że byłem wielkim zwolennikiem Macka ale to co on wyprawia ostatnio sprawilo ze nie bede plakal jesli go zwolnia, stawianie na lobodzinskiego to jest dla mnie nieporozumienie ( nawet jesli to gora kazala mu stawiac na niego to on chyba ma swoje jaja ? Smuda nie dalby sobie w kasze dmuchac), dla mnie najwieksza tragedia jaka nastapila w klubie Wisła Kraków to zwolnienie Pana Bednarza, wielu z was bardzo mocno na niego narzekało ale on za tanie pieniądze sprowadził naprawdę dobrych zawodników.... i według mnie był on w najmniejszym stopniu winien porażki z estonczykami....

Im szybciej dojdziecie do tego ze Skorza boi sie zaryzykowac i dba tylko o swoje siano tym szybciej zaczniemy sie martwic kto powinien go zastapic.

Pozbylismy sie Cwielonga, sprowadzilismy Juszczyka, niema cantoro zara niebedzie Jopa (tak !! wole jopa niz nikogo), ciagle kontuzje gaguly, brozka, co mecz niemamy 18 meczowej... czyja to wina!! Ja sie pytam czyja!! Zarząd do dymisji a jak niema siana to niech Cupiał oddaje klub komuś kto będzie chciał a nie tyłko wymagał. I niech nie liczy że odzyska całość sumy bo Wisła 100 mln byla warta za czasów Franka i Macka gdy w pomocy biegal Szymkowiak z Uche.... niekompetencje w zarzadzaniu niszczą nasz klub i albo się coś zmieni albo możemy zacząć płakać :(!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując